Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Vero Moda

Modetøj til unge kvinder

Hos Vero Moda i Nørrebro Bycenter finder du alt i tøj til kvinder, der er med på den seneste mode og trends. I tøjbutikken har vi et bredt udvalg af dametøj til fornuftige priser - fra søde toppe til fede smykker fra Pieces. Mangler du overtøj, har vi masser af fede jakker for eksempel parka jakker, ruskindsjakker, faux fur, blazere og cool dynejakker.

 

Hvilket udvalg har Vero Moda på Nørrebro?

Hos Vero Moda finder du altid et stort udvalg af modetøj til billige priser. Vi sørger for, at du kan være med på moden, uden at du behøver at bruge en formue. I den store Vero Moda butik i Nørrebro Bycenter finder du et lækkert sortiment af fine kjoler, bløde trøjer og strik, fine accessories og bukser i et utal af pasformer. Kort sagt alt hvad du har brug til både fest og hverdags looket. Kom ind i tøjbutikken og oplev vores modeunivers.

 

Vero Moda på Nørrebro - stort et udvalg af bukser

Tøjbutikken på Nørrebro har et stort udvalg af bukser og jeans, hvad enten du er til high waist eller low waist. Kom forbi butikken, hvis du mangler nogle pæne habitbukser, jeggings, slim fit, skinny jeans, coated jeans eller Noisy May jeans. Er du mere til en løs pasform har vi også boyfriend jeans eller mom jeans, der henter inspiration fra 80’erne og 90’erne.

Den perfekte måde at kombinere afslappet tøj med fashion er buksedragten, så mangler du et fedt jumpsuit er du velkommen til at tjekke vores udvalg i Vero Moda på Nørrebro.

Find inspiration til din tøjstil her.

 

Kjoler til fest og hverdag

Hos Vero Moda på Nørrebro finder du også kjoler i alle afskygninger: Hverdagskjoler, festkjoler, sommerkjoler, strikkjoler og slå-om kjoler. Vi har både korte og lange kjoler i forskellige farver og fede mønstre og prints, så der er noget for enhver smag og kropsform.

 

Cool accessories

Nørrebros Vero Moda har også masser af fedt tilbehør, som du kan bruge til at spice dit outfit op med: Fede solbriller, statement øreringe, bælter og tasker i læder og store tørklæder er bare nogle af de varer, du kan finde i vores forretning.

 

Fashion til billige penge

Vero Moda er butikken for stilfulde unge kvinder, der ønsker de nyeste trends og styles fra catwalken, men til en fornuftig pris. I vores tøjforretning kan du finde dametøj i den typiske skandinaviske og minimalistiske stil med masser af basic items kombineret med fede detaljer.

 

Hvilke rabatter har Vero Moda?

Hvis du ikke allerede er medlem af Vero Modas kundeklub, er der penge at spare. Alle nye medlemmer får nemlig 50 kroner i velkomstrabat, som du frit kan bruge til at forkæle dig selv. Der er dog også gode tilbud at hente for nuværende medlemmer.

Som medlem får du nemlig tilsendt VIP-rabatter, en særlig fødselsdagsoverraskelse, invitationer til happenings og meget mere. Hvis du vil høre mere om vores kundeklub, så kom ned i butikken. Her kan vores søde personale også hjælpe dig med at blive medlem.

 

Hvor lang er returretten hos Vero Moda?

Hvis du har købt en vare i Vero Moda i Nørrebro Bycenter, som du ønsker at returnere, så har du altid 30 dage gratis returret fra den dag, varen er købt. Husk altid at medbringe en gyldig kvittering i butikken, hvis du gerne vil returnere en vare.

 

Hvornår har Vero Moda i Nørrebro Bycenter åbent?

Vero Moda følger Nørrebro Bycenters generelle åbningstider. Du kan læse mere om åbningstiderne her. Kom og besøg os i Vero Moda på Nørrebro, hvor vores søde personale står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte vinterjakke eller de fedeste jeans.

 

Find vej til Vero Moda på Nørrebro

Tøjbutikken ligger lige på kanten mellem Nørrebro og Nordvest i Nørrebro Bycenter. Hvis du besøger Nørrebro Bycenter i bil, kan du benytte en af vores 180 gratis parkeringspladser.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: