Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Name It

Name It i Nørrebro Bycenter

Hos Name It er vi inspirerede af børns umiddelbarhed og energi. Vi ser verden gennem børns øjne, og vores kreativitet udspringer af deres kærlige og frie natur. Med udgangspunkt i børns interesser og tidens trend designer vi tøj til babyer, børn og tweens med fokus på sikkerhed, ansvarlighed, høj kvalitet og funktionalitet. Vi er stolte af at have en kollektion, der indeholder stort set alt inden for børnetøj - fra inderst til yderst og altid med fokus på voksenmoden, hvilket giver mulighed for at skabe individuelle looks baseret på de nyeste trends. Gå på opdagelse i vores butik til dine små poder og bliv inspireret af alt fra jakker, trøjer, bluser, kjoler, nederdele, strutskørt, bukser, leggings, sparkedragter, hagesmække, strømper, sko og et hav af fine accessories.

 

Børnetøj til drenge hos NAME IT

NAME IT i Nørrebro Bycenter tilbyder børnetøj til drenge, der sikrer et stort udvalg trendy tøj – lige fra drengejakker, jeans og t-shirts til nattøj og undertøj.

Kom forbi butikken og prøv NAME ITs lækre udvalg af børnetøj til drengene. Der er knald på farverne og meget af tøjet og motiverne er inspireret af tidens populære trends – eksempelvis Roblox, kendte tegneseriefigurer, sport og gaming.

 

Børnetøj til piger hos NAME IT

Søger du børnetøj til pigerne, er de store kollektioner fra NAME IT også en sikker vinder. Pigerne kan gå på opdagelse i alt fra vinterjakker, kjoler og nederdele til super stilet badetøj og accessories. Ligesom med drengene er der fuld fokus på trendy farver, figurer fra populære film- og serier, fede citater og gode vibes.

Farverne er både stærke og trendy – med fokus på det personlige udtryk, men du finder også masser af børnetøj til piger i de mere sarte nuancer med feminine detaljer – så kom forbi butikken Nørrebro Bycenter og find de fedeste outfits.

 

Babytøj

Skal du have fundet flot, praktisk og billigt babytøj er NAME ITs butik klart et besøg værd pga. de store kollektioner. Uanset om det er en kær sommer-heldragt til at imponere, en flot strikket cardigan til vinteren, den praktiske bodystocking til institutionen eller flotte og praktiske leggings til udendørs-aktiviteter, vil du med garanti finde noget, der passer både i pris, størrelse og udseende.

Hos NAME IT er der også fokus på komfort og velbefindende, så om sommeren kan du altid komme forbi og finde et flot udvalg af solhatte mens butikken i de koldere måneder tilbyder dejligt varme uldhatte og luffer til babyer.

 

Din lokale ”outlet” for smart og billigt børnetøj

Handler du i en outlet får du ofte billigere priser mod at det du køber, er enten udstillingsmodeller eller returnerede varer.

Ved at handle i NAME IT får du billige priser – og ofte attraktive tilbud og rabatter oveni - uden andre forbehold!

Eksempelvis har vi kørt en summer sale kampagne med 50% rabat på udvalgte varer – og i forbindelse med fejring af butikkens åbning i centeret på Nørrebro, kørte vi en lokal åbningsfest med 30% rabat på alle varer i butikken.

Hold øje med vores gode lokale tilbud på børnetøj og slip for at køre langt efter outlets.

Du kan med fordel også holde øje med NAME ITs generelle tilbud på denne side.

 

Åbningstider i NAME IT

NAME ITs åbningstider i Nørrebro Bycenter følger generelt centerets åbningstider både i hverdage og weekender. Du kan til hver en tid finde åbningstiderne for butikkerne i Nørrebro Bycenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: