Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Legekæden

Legekæden i Nørrebro Bycenter

Velkommen hos Legekæden i Nørrebro Bycenter! Den nye legetøjsbutik på Nørrebro med sjov og leg for børn og barnlige sjæle. Legekæden er en rigtig legetøjsbutik i ordets bedste betydning uden krumspring eller dikkedarer. Her finder du alverdens legetøj, LEGO, Duplo, spil, gadgets, gamingtilbehør og meget andet til børn i alle aldre.

 

Hvilket udvalg finder du i Legekæden?

Hos Legekæden på Nørrebro kan du været helt sikker på altid at finde en bredt udvalg af kvalitetslegetøj fra store og små brands. Alle varerne i butikken har det tilfælles, at de er af god kvalitet, holder længe og er sjovt at lege med. Endda til fornuftige priser hvor alle kan være med.

Sortimentet byder på klassisk legetøj til både drenge og piger i alle aldre som LEGO, legetøjsfigurer, dukker, bamser og tøjdyr, fjernstyret legetøj, elektronik, legetøjsbiler, konstruktionslegetøj, legetøjsvåben, legetøj til rollelege, køkkenlegetøj samt spil, gamingtilbehør og andre varer til leg og kreative udfoldelse.

 

Hvilke brands fører Legekæden?

Legekæden samarbejdere med en lang række populære legetøjsproducenter, som værner om høj kvalitet, og som legetøjsbutikken står 100% inde for. Fra de producenter kommer naturligvis et hav af populære brands, som dine børn kender og elsker.

I legetøjsbutikken på Nørrebro finder du blandt andre Baby Born, BRIO, Bruder, Disney, Fisher-Price, Hama, LEGO, Little Tikes, Magformers, Nerf, Paw Patrol, Play-Doh, Playmobil, Schleich, Wayz Play! og mange flere.

 

Har Legekæden nogle tilbud eller rabatter?

De professionelle legetøjsforhandlere er gode til at købe ind, så du altid kan købe populære varer, i god kvalitet, til fornuftige priser i Legekæden på Nørrebro. Ofte finder du naturligvis også gode tilbud og rabatter i butikkens katalog.

 

Meld dig ind i Klub Legekæden

Vil du have ekstra fordele, kan du melde dig ind i Klub Legekæden. Som medlem får du dit eget Klub-kort og kan se frem til en masse fede fordele:

  1. Du får 1 kr. tilbage for hver 25 kr., du bruger i Legekædens butikker som en “Klubmønt”, der kan anvendes på andre køb i Legekædens butikker.
  2. Er dit barn under 12, modtager han/hun en gave fra Legekæden på sin fødselsdag.
  3. I kan se frem til rabatter på entrébilletter til forskellige familieattraktioner rundt i landet (såsom BonBon Land, Tivoli Friheden og Jesperhus).
  4. I får det nye katalog ind i indbaken en gang om måneden.
  5. Endelig får I muligheden for at deltage i særlige begivenheder hos Legekæden på Nørrebro.

Du kan melde dig ind i klubben, næste gang du besøger Legekæden på Nørrebro eller på Legekædens hjemmeside.

 

Hvornår har Legekædens butik åbent?

Legekæden følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Du finder altid dagens åbningstider her.

 

Hvem er Legekæden?

Legekæden er en "rigtig legetøjsbutik" og -kæde, der har eksisteret i over 30 år, og som består af selvstændige legetøjsforretninger. Legetøjsbutikkerne har en central ting til fælles. Hos Legekæden skal du altid blive mødt af et bredt og velassorteret sortiment af sjove, udfordrende og underholdende legetøjsprodukter, som kan skabe timevis af sjov, læring og fordybelse hos små og store børn.

Bag Legekædens butik på Nørrebro står erfarne legetøjsforhandlere, som elsker legetøjet og den kreative udfoldelse, der ligger bag enhver god leg. De vægter professionel service, gode priser og vejledning i børnehøjde tårnhøjt, så du altid får en god oplevelse, når du besøger Legekæden på Nørrebro.

 

Hvor ligger Legekæden på Nørrebro?

Legekæden ligger i Nørrebro Bycenter lige ved siden af Nørrebro Station. Nørrebro Bycenter gør det let at nyde hverdagen.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: