Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Deichmann

Deichmann på Nørrebro

Uanset skostørrelse eller økonomi, så har Deichmann på Nørrebro sko, som passer til dig. Uanset temperament eller humør, har vi sko, som passer til dig. Uanset smag eller stil, har vi sko, som passer til dig. Hos Deichmann handler du, som det passer dig.

Vil du have modetips og gode råd, så hjælper vores venlige og kyndige personale gerne. Foretrækker du at handle hurtigt og enkelt? Alle tilgængelige størrelser står fremme i butikken, og det er helt ok at prøve så mange sko, som du vil!

Vil du se på vores udvalg først, eller foretrækker du at shoppe hjemmefra? Uanset hvad du er ude efter – har Deichmann på Nørrebro de rette sko til netop dig! Vi glæder os til at se dig i skobutikken.

 

Skobutikken, hvor DU finder, det DU leder efter

I Deichmann på Nørrebro finder du hele året rundt et bredt og varieret sortiment af sko, støvler og andet fodtøj. Hvad enten du på udkig efter nye sneakers,  løbesko, støvletter, sandaler, ballerinaer eller gummistøvler, så er du sikker på at kunne finde et par i din størrelse, og som passer til din personlige stil. Skoene kommer selvfølgelig også i alle prisklasser, og butikken byder ofte på gode tilbud - selv på populære mærkevarer.

 

Hvilke størrelser har Diechmann på Nørrebro?

Vores skosortiment går fra størrelse 36 til og med størrelse 42 for kvinder. For herresko kan du finde styles fra størrelse 40 til og med størrelse 46. Vi har også sko til de mindre, og her finder du modeller i størrelse 18 til størrelse 40.

Butikkens personale står naturligvis altid klar til at vejlede dig med hensyn til pasform, materialer, brands og modetips. Foretrækker du at klare tingene selv, så har vi gjort det helt let og enkelt. Alle sko i alle tilgængelig størrelse står nemlig frit fremme i butikken, så du hurtigt selv kan finde den rigtige størrelse frem og prøve den.

 

Hvilke brands har Deichmann på Nørrebro?

I Deichmann på Nørrebro skal det være let at finde godt fodtøj, der er stilfuldt, og som holder længe. Derfor finder du sko og støvler til mænd, kvinder og børn fra de bedste brands.

Du finder for eksempel Adidas, Nike, Fila, Puma, Reebok, Asics og mange flere mærkevarer på hylderne. Til de mindste kan I sammen gå på opdagelse i en verden af sko inspireret og udsmykket efter Hello Kitty, Disneys Frost, Spiderman, Batman og andre superhelte. Alle dem, som vi ved de små elsker.

 

Hvilken slags sko kan du købe i Deichmann?

I Deichmann finder du altid et bredt sortiment af sko til alle lejligheder. Hvad end du leder efter et par cool sneakers til hverdagsbrug eller et par fine stiletter til fest outfittet, så kan du finde det i vores store sko- og sneakersbutik på Nørrebro.

Blandt vores udvalg finder du sandaler, støvler, klipklapper, sneakers, højhælede sko og ballerinaer. Alle vores styles kommer fra nogle af de mest hypede mærker som Adidas og Nike, og de er lavet af de bedste kvaliteter - og altid til super skarpe priser.

 

Hvor lang returret har jeg i Deichmann?

Hvis du ønsker at returnere en vare, du har købt i butikken, skal dette gøres indenfor 14 dage. Hvis du ønsker at returnere dit køb, skal du huske en kvittering, som skal fremvises i butikken.

 

Beskyt dine sko mod det danske vejr

Hos Deichmann elsker vi sko, og vi ønsker at hjælpe dig med at passe på dine, så de holder i længere tid. Derfor kan du i skobutikken finde et udvalg af produkter, der er med til at holde dine sko flotte i længere tid. Du kan blandt andet finde impregnering til dine sko, wax spray, ruskind spray og skumrens, der sikre, at dine sko ikke tager skade af det danske vejrs uforudsigelighed.

 

Hvad er Deichmanns åbningstider i Nørrebro Bycenter?

Deichmann Skos åbningtider følger Nørrebro Bycenters generelle åbningstider. Du kan se Nørrebro Bycenters åbningstider her.

 

Offentlig transport og parkeringsmuligheder

Der er gode transportmuligheder til Deichmann på Nørrebro, uanset hvor du befinder dig i København. Det er nemlig muligt både at tage s-toget eller bussen til Nørrebro Station. Derfra har du i omegnen af 1 minuts gang, førend du står ved indgangen til Nørrebro Bycenter.

Skulle du have brug for at parkere bilen, så tilbyder Nørrebro Bycenter 180 gratis parkeringspladser. Så uanset om du bor på Nørrebro, i Nordvest, Brønshøj eller en af de andre Københavnske bydele, vil der være gode muligheder for, at du kan finde en plads til din bil, når du shopper i Nørrebro Bycenter. Foretrækker du at cykle, så er der heldigvis også opsat masser af cykelstativer foran centret.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: