Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Bog & idé

Din lokale boghandel på Nørrebro

For enden af Nørrebrogade finder du den populære boghandler Bog & Idé på Nørrebro. Butikken hører til Danmarks største boghandlerkæde. Det afspejles blandt andet i boghandlerens store sortiment indenfor blandt andet bøger fra bestsellers til faglitteratur og kogebøger, hvor langt de fleste også findes som lydbøger.

Naturligvis finder du også et hav af kontorartikler, skoleredskaber, skoletasker, brætspil, legetøj, spillekort og hobbyudstyr i hos Bog & Idé på Nørrebro. Og der er mange flere fordele at komme efter i boghandlen på Nørrebro. Her kan du udnytte kædens 365 dages landsdækkende byttegaranti og opnå store besparelse ved at melde dig ind i KLUB Bog & Idé.

Vi ser frem til at tage imod dig i butikken, hvor du altid kan få hjælp og hente inspiration fra vores bogfanatiske personale, som kan guide dig til din næste roman, et godt nyt brætspil eller en ny skoletaske op til skolestart.

 

Stort udvalg af bøger

Hos Bog & Idé på Nørrebro har vi alle typer af bøger på hylderne: bestsellers biografier, spændingsromaner, krimier, kærlighedsdramaer, skønlitteratur, ungdomsbøger, rejsebøger og -vejledninger samt fantasy og eventyr for store og små.

Skulle du være på udkig efter en ny kogebog, spændende faglitteratur, studiebøger eller bøger på engelsk, så finder du også det hos Bog og Idé på Nørrebro lige på grænsen til Nordvest. Husk du kan altid forhøre dig hos butikkens dygtige personale, der kan vejlede dig til det helt rigtige køb, uanset om bogen er til dig selv eller skal bruges til en gave.

 

Få din bog bestilt hjem

Skulle den kedelige situation opstå, hvor vi ikke har den bog, du søger, på hylderne i butikken, så vil vi med glæde bestille den hjem til dig. Bestiller du en bog gennem Bog & Idés hjemmeside, kan du også altid vælge at få den sendt til butikken ganske gratis.

 

Bestsellers, eventyr og kogebøger

Nørrebros Bog & Idé har en lang række bestsellers - alt fra Harry Potter og Game of Thrones til Jussi Adler Olsen og Dan Brown. Du finder også selvbiografier fra Linse Kessler til Jørgen Leth og klassikere fra H.C. Andersen til Dostojevskij. Inden for kogebøger spænder vi også vidt fra Jamie Oliver til Karolines Køkken.

 

Skoletasker, skolematerialer og skriveredskaber

Skal du et klassetrin op, starte på gymnasiet eller i gang med din videregående uddannelse, så finder du hos Bog & Idé på nørrebro alt inden for skriveredskaber, ordbøger og andre skoleredskaber. Her finder du også lommeregnere, kalendere med uger, passere, penalhuse og skoletasker til at holde styr på skoleredskaberne med.

 

Har Bog & Idé prismatch på skoletasker?

Det korte svar er ja. Hos Bog & Idé er du altid sikret den bedste pris på din nye skoletaske, da butikken tilbyder prismatch, hvis du har fundet samme varer billigere et andet sted. Det gælder både for Ergobag, Lego, Satch, Jeva og vores andre taskemærker.

Bemærk at Bog & Idé kun prismatcher, hvis følgende kriterier er opfyldt:

  • Du har fundet den anden taske indenfor landets grænser.
  • Det er den samme taske.
  • Skoletaskens pris skal dokumenteres at have været billigere et andet sted senest 14 dage efter købet.
  • Prisen på porto er indregnet i konkurrentens pris, hvis du sammenligner med en webshop.
  • Der prismatches ikke på særlige tilbud som ophørsudsalg, åbningstilbud med flere.

 

Oplevelser og rejser inden for rækkevidde

I boghandlen på Nørrebro har vi også et stort udvalg af oplevelsesgaver, smartboxes og gavekort. Du kan også finde alt, du skal bruge til rejsen som rejsevejledninger, kortspil og landkort til brug på din næste ferie.

 

Bog & Idé har alt til kontoret

Skulle du være på udkig efter kontorartikler og skriveredskaber, finder du langt det meste hos Bog & Idé på Nørrebro. Sortimentet inkluderer både printerpapir, printerpatroner, mapper, blokke og post-its samt kalendere, labels etiketter, tape, sakse, limstifter og meget mere.

 

Brætspil og leg for store som små

Brætspil er blevet uhyre moderne og derfor ekstremt populære som underholdning med både familie og venner. Derfor finder du også et bredt udvalg af tidens mest populære brætspil hos Bog & Idé på Nørrebro. Lige fra gamle klassikere som Matador, Skak, Backgammon, Stratego og Ludo til de nye spil som Hint, Azul, Ticket to Ride og Partners og Bezzerwizzer, der efterhånden er blevet allemandseje.

 

Hvornår har Bog & Idé på Nørrebro åbent?

Bog & Idé følger Nørrebro Bycenters vanlige åbningstider. Du finder du fulde overblik her.

 

Hvor længe kan jeg bytte i Bog & Idé

Hos Bog & Idé får du 365 dages fuld byttegaranti, som du kan anvende i samtlige butikker i hele landet. For at vi bytter varen, kræves det, at det er intakt og uden skader, således at den fortsat er salgsbar, og den skal leveres i original emballage. Endelig skal du kunne fremvise en kvittering eller et påsat byttemærke. Du vil dog kun kunne få pengene tilbage, hvis du fremviser en kvittering.

 

Kan jeg bytte min bøger fra Arnold Busck i Bog & Idé?

Da boghandlerkæden Arnold Busck er blevet begæret konkurs, kan du nu bytte din bøger hos Bog & Idé udfra de samme kriterier, som gør sig gældende i Bog & Idés vanlige 365 dages byttegaranti.

 

Har Bog & Idé nogle rabatordninger?

Hos Bog & Idé på Nørrebro kan du blive en del af KLUB Bog & idé helt gratis. Som medlem får du masser af fordele som 25% returpant på bestsellere, 90 dages tilfredshedsgaranti, muligheden for at deltage i konkurrencer og store præmier hver måned.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: