Åbningstider denne uge

Mandag

08:00-21:00

Tirsdag

08:00-21:00

Onsdag

08:00-21:00

Torsdag

08:00-21:00

Fredag

08:00-21:00

Lørdag

08:00-20:00

Søndag

08:00-20:00

Åbningstider

Silvan

Silvan i Nørrebro Bycenter - Alt til boligen og byggeprojekter

Silvan i Nørrebro Bycenter er et af Københavns store byggemarkeder med kvalitetsvarer til små og store byggeprojekter. Silvan har både tilbehør til din bolig, et bredt sortiment af værktøj, udstyr til haven og en stor trælast.

Hvis du står overfor en renovering af dit hjem eller et nyt gør-det-selv projekt, så er du kommet til det rette sted. I Silvan på Nørrebro går vi op i håndværk, og vi står altid klar til at vejlede dig, hvis du leder efter det rette værktøj, maling, de rette materialer eller nye gulve. Kig forbi det store byggemarked på Nørrebro og få hjælp til dine byggeprojekter.

 

Hvilke møbler, maling og materialer har Silvan Nørrebro?

I Silvan for enden af Nørrebrogade har vi alt, hvad du har brug for til indretning af din bolig. Her kan du købe hylder, tæpper, gardiner, spejle, persienner og meget mere til hjemmet. Byggemarkedet og isenkræmmeren har også køleskabe, køkkenvaske, opbevaring og pærer, hvis din bolig skal fornys.

Skal du lave nyt badeværelse, kan du finde en masse inspiration i Silvan. Vi har både toiletter, vvs-artikler, værktøj og meget mere. Du kan selvfølgelig altid spørge vores kompetente ekspedienter til råds, så er du sikker på at få succes med dine boligprojekter.

 

Se her, hvordan du kommer i gang med din egen elmåler skjuler til entréen.

 

Alt til din have i Silvan Nørrebro

Har du en have, som skal piftes op, er Silvan Nørrebro også stedet. Her kan du gå på jagt efter et nyt drivhus, en kvalitets græsslåmaskine, flotte havemøbler og grill til din terrasse, maling til stakit eller husgavl eller materialer til en ny carport. Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du skal skabe hyggekroge med et bålsted, eller en lille oase med nye planter og blomster.

Vi har selvfølgelig det bedste sortiment af mærker til private: Bosch, GROHE, PARK, Weber, Fiskars, Dyrup og mange flere. Bor du i lejlighed, finder du også masser af inspiration til din altan hos Silvan i Nørrebro Bycenter.

 

Kan man leje en trailer i Silvan Nørrebro?

Husk, at du hos Silvan i Nørrebro Bycenter også kan låne en trailer gratis til at fragte dine varer med hjem. Traileren kan reserveres på forhånd på Silvans hjemmeside. Hvis du bor i byen, kan du også få glæde af at låne en el-cykel til alle dine varer. Så uanset om du skal købe lidt isenkram eller har brug for værktøj og byggeredskaber, så kan du let få det hele med hjem, når du handler hos Silvan i Nørrebro Bycenter.

Ønsker du at reservere din trailer på forhånd i butikken eller online, kan du gøre dette mod et mindre reservationsgebyr på 29,-. Når du låner en gratis trailer i Silvan, er der en selvrisiko på 2.500,-. Denne selvrisiko kan du undgå ved at købe en tillægsforsikring til 49,-. Du vil blive bedt om at fremvise kørekort og oplyse din bils registreringsnummer, når du henter traileren.

 

Find hjælp til dine gør-det-selv projekter

Med Silvan i din baghave er det let at komme i gang med gør-det-selv projekterne. Byggemarkedet på Nørrebro har nemlig alt det, du måtte stå og mangle for at føre din idé ud i livet. Hos Nørrebro Bycenter vil vi gerne give dig mere inspiration til hverdagen. Derfor finder du masser af inspiration til spændende DIY-projekter her på siden. De kompetente medarbejdere i Silvan står naturligvis også altid klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige værktøj eller materiale, så du uden problemer kan føre dit DIY-projekt ud i livet.

 

Værktøj til rigtige håndværkere hos Silvan

Værktøjet er essentielt for enhver håndværker eller handyman. Med det rette værktøj bliver arbejdet ikke blot lettere. Det bliver også sjovere. Det kan til gengæld være svært at vide, hvad man skal købe. Hvad virker, hvad er godt og hvad har jeg mest brug for? Bliv guidet af møbeldesigner, Kasper Boye, der med sin virksomhed OneFunkyFurniture hver dag bruger det rette udstyr til at producere specialdesignet møbler. Læs mere her.

 

Kan man købe flyttekasser i Silvan Nørrebro?

Ja, i Silvan står vi klar til at hjælp dig hvad enten du skal renovere dit toilet, pifte haven, male stuen - eller flytte. Silvan Nørrebro har derfor et stort udvalg af flyttekasser i mange størrelser, så flytningen går nemt og sikkert. Du kan også leje en trailer til din flytning helt kvit og frit, så du sikkert kan fragte din personlige ejendele til dit nye hjem.

 

Hvem er Silvan?

Silvan hører til blandt Danmarks største forhandlere af byggematerialer, isenkram og værktøj til gør-det-selv entusiaster og handymænd. Hvad enten du er professionel håndværker eller DIY-fan, er der altid noget at komme efter i Silvan på Nørrebro. Siden den første Silvan åbnede i Slagelse i 1968, er der blevet åbnet 43 byggemarkeder i hele landet. I dag ejes Silvan af den tyske kapitalfond Aurelius Group, som købte virksomheden i 2017.

Missionen er dog ikke blevet mindre betydelig af den grund. Vi vil hjælpe dig med at få succes, uanset hvilket boligprojekt du kaster dig over, hvad enten det er gør-det-selv eller gør-det-med-hjælp. Kom forbi Silvan i Nørrebro Bycenter i dag og start dit næste byggeprojekt.

 

Slagtilbud året rundt hos Silvan Nørrebro

I Silvan Nørrebro er der altid gode tilbud at finde, hvad enten du leder efter nye møbler til boligen eller materialer til dit næste byggeprojekt. Og her behøver du ikke at vente på, at Silvan fyldet rundt for at få et godt tilbud.

Vi sørger for, at vores kunder altid kan finde materialer og produkter til super skarpe priser og altid i de bedste kvaliteter. Hvis du vil se de seneste slagtilbud, kan du vælge at følge Silvan på Facebook eller læse tilbudsavisen på Silvans hjemmeside.

Bor du i en lille lejlighed på Nørrebro? Se her, hvordan du kan udnytte pladsen bedre.

 

Hvornår har Silvan på Nørrebro åbent?

Modsat flere af Nørrebro Bycenters øvrige butikker, har Silvan ofte særlige åbningstider i forbindelse med helligdage og weekender. Silvan har åbent kl. 08.00-20.00 alle hverdage og 08.00-19 lørdag og søndag. Du finder et samlet overblik over Nørrebro Bycenters åbningstider her.

 

Har Silvan Nørrebro gratis parkering?

Silvan i Nørrebro Bycenter ligger centralt i København, og der er gratis parkering på centrets 180 parkeringspladser.

Bor du i Brønshøj, Nordvest, Østerbro eller Frederiksberg, er det derfor nemt at komme til byggemarkedet i bil, og du kan endda parkere lige ude foran Silvan Nørrebro, så du ikke skal gå langt med dine indkøb.

Vi ses i Københavns store byggemarked i Nørrebro Bycenter!


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: