Har du set vores gavlmaleri?


I 2021 blev Nørrebro kåret som verdens mest cool bydel af det verdensomspændende by-magasin Time-Out. Og vi er helt enige. Nørrebro ER nemlig fantastisk. 

Faktisk synes vi, at Nørrebro er så fantastisk, at vi har fået lavet vores helt eget gavlmaleri til ære for vores elskede bydel – måske har du set det? 

Ved Den Røde Plads midt på Nørrebro bliver du mødt af et rungende ‘VI ELSKER NØRREBRO’ fra en af de omkringliggende gavle. Og det er faktisk vores gavlmaleri, der stråler som en sol på væggen. Vi håber, det kan få et smil frem på dine læberne og minde dig om, hvor fantastisk vores lille plet er. Og hvor stolt du kan være af den mangfoldighed, kreativitet og personlighed, der bor på Nørrebro sammen med dig. 

Derfor er gavlmaleriet selvfølgelig også placeret ud mod Superkilen, der netop hylder vores forskelligheder. Som, præcis ligesom Nørrebro, byder på oplevelser og minder fra hele verden. 

Men men men … Hvad har det så med Nørrebro Bycenter at gøre? Er det bare, fordi vi ligger på Nørrebro? 

Nej. Eller jo, også det. Men vi vil gerne afspejle vores omgivelser og vores skønne kunder fra Nørrebro og Nordvest. Vi er et lokalt shoppingcenter for alle og enhver, og her er alle velkomne, uanset hvor du kommer fra. Vi hylder personlighed, kreativitet og mangfoldighed. Fordi vi elsker Nørrebro, og alt, hvad bydelen har at byde på. Og al den kærlighed fortjener da et gavlmaleri, synes du ikke? 

Næste gang du kommer forbi Den Røde Plads, kan du kigge op på de omkringliggende gavle, og se, om du kan spotte de orange streger.

Missede du den store nyhed om, at Nørrebro er kåret som verdens fedeste bydel? Læs eller genlæs den her.