Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Køkken og Hjem

Køkken og Hjem på Nørrebro

Det behøver ikke at være dyrt at købe godt isenkram på Nørrebro til hjemmet. Hos Køkken og Hjem har vi lyttet til forbrugerne. Vores fokus er ikke på mærkevarer, men billige priser på enkelt og velfungerende isenkram, herunder køkkenudstyr, værktøj og haveredskaber. Vi går først og fremmest op i kvalitet og håndværk. Derfor finder altid gode, simple, funktionelle hverdagsprodukter hos Køkken & Hjem. Besøg isenkræmmeren på Nørrebro i dag og oplev det store udvalg.

 

Nye tallerkner, glas, pander og elkedler

Måske er du lige flyttet hjemmefra? Eller du er bare interesseret i at supplere dit hjem, sommerhuset eller din arbejdsplads med gode ting til billige priser. Vi har alt muligt inden for køkkenudstyr og andet isenkram, så kom ned i butikken og se - med vores store udvalg i køkkenting er der en stor sandsynlighed for, at vi har netop det, du søger.

 

Køkkenudstyr til hverdagen

I vores store sortiment har vi tilbud på alt fra helt almindeligt køkkenudstyr til mere specielle varer som punch bowls, panini grills og fluenet. Står du og mangler ekstra service eller andet køkkenudstyr til en middag, så har vi helt sikkert også noget til dig.

 

Tilbehør til hjemmet

Som navnet antyder, byder Køkken & Hjems udvalg på meget mere end ting til køkkenet. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til hjemmet. Mangler du hyggelig belysning, har vi et stort udvalg af lysestager, LED lys og fyrfadslys. Blandt vores udvalg finder du også smukke pyntepuder, bløde tæpper og dekorative billeder. Kort sagt finder du alt, du kunne have brug for til hjemmet hos Køkken & Hjem.

 

Elektronisk, der gør hverdagen nemmere

Hos Køkken & Hjem har vi et stort udvalg af elektroniske redskaber, der gør hverdagen lidt nemmere. Vi har blandt andet eltrimmer, føntørrer, krøllejern, vækkeure og elektriske tandbørster. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, står vi altid klar med kompetent vejledning.

 

Overskuelighed i Køkken og Hjem

I vores butik er alle reoler monteret på hjul. Det gør, at vi har mulighed for at eksperimentere og hurtigt rykke rundt på indretningen. En logisk opbygning af butikken er nemlig med til at imødekomme det stadigt skiftende behov hos vores kunder. Vores mål er kort sagt, at det altid skal være nemt for vores kunder at finde rundt i Køkken og Hjem.    

Du er også mere end velkommen til at spørge vores søde personale i butikken, hvis der er noget vi kan hjælpe med at finde, eller hvis der er noget noget, du mangler i vores sortiment.

 

Åbningstider og parkering

Køkken og Hjems åbningstider følger Nørrebro Bycenters åbningstider.Du kan læse mere om Nørrebro Bycenters åbningstider her.

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Bor du i Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er det derfor nemt at finde en plads til din bil, når du skal handle i Køkken og Hjem på Nørrebro.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: