Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Normal

Velkommen til Normal på Nørrebro

Hos Normal i Nørrebro Bycenter sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Hvad enten du skal bruge en tandbørste, mangler makeup til byturen og hverdagen, skal have nogle lækre dagligvarer til køkkenet eller har brug for en deodorant eller parfume, kan du med sikkerhed finde den hos. Som din lokale materialist på Nørrebro har vi nemlig et bredt udvalg af produkter til hverdagen.

 

Hvilket udvalg har Normal på Nørrebro?

Hos Normal i Nørrebro Bycenter finder du alt det, du skal bruge til at få hverdagen til at køre rundt - og altid til faste lave priser. Vores hylder bugner af gode tilbud på produkter indenfor personlig pleje, husholdningsprodukter, sundhed og makeup. Kom ind i Normal i Nørrebro Bycenter og oplev vores store udvalg af normale varer til normale mennesker.

 

Altid faste lave priser i butikken

I Normal butikken på Nørrebro har varerne på vores hylder altid en fast lav pris. Det har de, fordi vi importerer alle varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande. Det betyder, at vi får dem langt billigere, end hvis vi købte dem i Danmark. Derfor kan vi sælge produkter til jer, vores kunder, så I sparer helt op til 30-60 procent på basisvarer!

 

Kendte mærkevarer hos Normal

Kendte mærkevarer indenfor blandt andet tandpasta, shampoo, kosmetik, rengøring og dagligvarer finder du masser af i Normal. Det kan være mærker som Colgate, Ajax, L’Oréal og mange andre, så du kan finde lige det mærke, du bedst kan lide. Udover det faste sortiment, får vi hele tiden nye produkter på hylderne, så du altid kan gå på opdagelse i vores butik på Nørrebro.

 

Alt i kosmetik og hygiejne

Leder du efter den helt perfekte neglelak fra Essie, en spændende hårfarve fra Schwartzkopf, makeup fra Max Factor, creme fra Nivea eller barbergrej fra Gillette, kan du helt sikkert finde det i Normal på Nørrebro. Vi har nemlig et bredt udvalg af kosmetik og hud- og hårpleje, som du får til vores faste lave priser.

 

Normale redskaber til rengøring

Udover kosmetik, hudpleje, kontorartikler og dagligvarer, kan du i Normal også få dig de fleste basisvarer inden for rengøring. Alt i opvasketabletter, vaskepulver, karklude og opvaskebørster finder du hos os. Endnu en grund til, hvorfor det kan betale sig at kigge forbi Normal på Nørrebro. Besøg os i dag - vi glæder os til at se dig.

 

Hvornår kan man returnere en vare i Normal?

I Normal kan du både bytte og returnere en vare, så længe ubrugt og eventuel emballage er ubrudt. Hvis du ønsker at returnere en vare i Normal skal du huske at medbringe en gyldig kvittering i butikken. Dine købte vare kan selvfølgelig byttes eller returneres i alle Normal butikker i hele landet.

 

Kan man købe gavekort i Normal?

I Normal kan du købe et gavekort på lige præcis det beløb du ønsker. Du kan bruge et gavekort i alle landets Normal-butikker. Hvis du vil høre mere om vores gavekort, så kom ned i Normal i Nørrebro Bycenter. Her står vores søde personale altid klar til at besvare dine spørgsmål.

 

Hvornår har Normal butikken i Nørrebro Bycenter åben?

Normals åbningstider følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Husk at der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Vi ses i Nørrebro Bycenter.

 

Find vej til Normal på Nørrebro

Det er nemt at finde vej til Nørrebro Bycenter ligegyldigt om du er i bil, på cykel eller benytter dig af offentlig transport. I Nørrebro Bycenter finder du intet mindre end 180 gratis parkeringspladser, som du frit kan benytte. Nørrebro Bycenter er placeret lige overfor Nørrebro station, og du kan derfor nemt komme til centret enten ved at benytte dig at s-tog, metro eller bus. Vi glæder os til at se dig i Nørrebro Bycenter. Du kan finde mere information om parkering ved Nørrebro Bycenter her. 


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: