Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Luxware

Luxware på Nørrebro

Leder du efter nogle silkebløde lagner, dekorative tallerkener eller fine nye krus? I Luxware på Nørrebro finder du et stort udvalg af ting til hjemmet med inspiration fra det gamle Tyrkiet. Gennem sit samarbejde med Karaca sørger Luxware for at tilbyde diverse ting til hjemmet, der alle er inspireret af alt det smukkeste fra Tyrkiet. Besøg isenkræmmeren i Nørrebro Bycenter og lad dig inspirere af deres farverige univers med alt til hjemmet.

 

Hvilket udvalg har Luxware?

I Luxware på Nørrebro finder du skønne, farverige ting til hjemmet; alt sammen med inspiration fra Tyrkiet. Her er du altid sikker på god service, og medarbejderne står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kaffekande, det blødeste sengetøj eller de smukkeste glas.

Udvalget består af alt fra dekorative nips, krus, sengetøj, håndklæder, duftpinde, te og kaffe til gryder, pander, tallerkener og forme og meget mere. Kom ind den store butik og oplev alle de skønne varer.

 

Alt til køkkenet

I butikken finder du alt, hvad du har brug for til køkkenet. Du kan blandet andet finde smukke, farvede glas, mønstrede krus, dekorative talerkener og elegante skåle. Men også kobbergryder, pander, et utal af kageforme, og knive.

Går du op i kaffe? Så kan du også finde et stort udvalg af kaffemaskiner, der brygger tyrkisk kvalitetskaffe. Du finder også traditionelle tyrkiske tekander i et elegant og simpelt design. Gå også på opdagelse i de klassiske te- og kaffeglas, der gør smagsoplevelsen endnu bedre.

 

Det lækreste tilbehør til soveværelset

Hvem vil ikke gerne sove i silkeblødt sengetøj? Med Luxwares udvalg af de blødeste og mest komfortable lagener og sengebetræk, er du sikker på en god nats søvn. Alt sengetøj er fremstillet af Luxwares samarbejdspartner, Karaca, der designer sengetøj i de bedste kvaliteter. Alle sengesæt fås i et utal af mønstre og farve. Du finder også fine sengesæt til de mindste med print fra alle børnenes yndlingsfilm. Udover sengetøj har butikken også en række fine sengetæppe, der kan pynte i soveværelset.

 

Bløde håndklæder og morgenkåber

Udover tilbehør til soveværelset og køkkenet kan du også gå på opdagelse i Luxwares artikler til badeværelset. Her finder du blandt andet de blødeste håndklæder, dekorative bademåtter, velduftende sæber og varmende badekåber. Alle badekåber og håndklæder fås både til voksne og børn. Tilbehør til badeværelset fås både i minimalistiske, simple designs, men også i mere farverige og kreative designs. Oplev hele udvalget i isenkræmmeren i Nørrebro Bycenter.

 

Hvem er Luxware Copenhagen?

Luxware er en isenkræmmer og boligindretningsbutik, der tilbyder alt til boligen med et tyrkisk tvist. Udover god service er isenkræmmeren opsat på at tilbyde deres kunder autentiske og holdbare produkter, som du ikke finder alle steder. Og netop inspirationen fra Tyrkiet ses tydeligt i alle tingene på hylderne. Alt fra kaffemaskiner og te til sengetøj og håndklæder har rod i det gamle tyrkiet og dets traditioner for design og indretning. Besøg Luxware i dag og lad dig inspirere af deres fine boligunivers.

 

Hvornår har Luxware på Nørrebro åbent?

Luxware følger Nørrebro Bycenters generelle åbningstider. Du kan læse mere om åbningstiderne her.

 

Har Luxware gratis parkering?

Når du handler i Luxware eller en af Nørrebro Bycenters mange andre skønne butikker, har du altid mulighed for at stille bilen på en af centrets mange gratis parkeringspladser. Faktisk har Nørrebro Bycenter hele 180 gratis parkeringspladser, som du frit kan benytte imens du klare alle dine indkøb. Du kan læse om parkering her.

 

Hvor ligger Luxware på Nørrebro?

Luxware ligger i Nørrebro Bycenter lige ved siden af Nørrebro Station. Nørrebro Bycenter gør det let at nyde hverdagen.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: