Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Søstrene Grene

Søstrene Grene på Nørrebro

Leder du efter en ny lampe, smukke farverige glasvaser eller cool køkkenting i sjove mønstre til at pynte i dit hjem? Du finder helt sikkert lige det til din bolig, du leder efter i Søstrene Grene på Nørrebro. En verden af inspiration til dine gør-det-selv-projekter.

Besøg den hyggelige butik i Nørrebro Bycenter, og oplev et farverigt univers af møbler, billeder, keramik, garn og krydderier. Alt samme til billige priser, der er til at betale. Søstrene Grene er din moderne, lokale altmuligforretning. Besøg os i dag i Nørrebro Bycenter.

 

Hvilket sortiment har Søstrene Grene på Nørrebro?

I Søstrene Grene på Nørrebro finder du alt det klassiske sortiment, du kender og elsker. Vi står klar til at guide og inspirere dig, hvad end du skal omdekorere stuen, bringe nyt liv til haven eller altanen, renovere børneværelset eller bare tilføre lidt hygge og personlighed til hjemmet.

Vores sortiment byder på alt fra dekorative nips, keramik, boliginteriør, DIY artikler, festpynt, kontorredskaber, fine accessories, legetøj og køkkenredskaber. Kom ind den store butik, og oplev alle de fine nyheder.

 

Hylder, stole og andre møbler

I butikken kan du finde møbler i stilrene skandinaviske designs, som følger tidens trends, samt møbler i farverige og sjove mønstre, som giver dit hjem et personligt tvist. Alle som en til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Søstrene Grenes møbelkollektioner består blandt andet af lamper, stole, borde og hylder, som sælges i en kort periode, samt et fast sortiment af boligtilbehør, som vi altid har i butikken. Derfor er der altid noget nyt at komme efter - kom ind og oplev de nye varer i butikken i dag.

 

Shop kopper og andre køkkenting til hjemmet

Hos Søstrene Grene på Nørrebro kan du ud over møbler også  købe farverige køkkenredskaber, flotte viskestykker, pæne tallerkner, fine glas og guldbestik, der gør din bordopdækning og køkkenindretning både særpræget og sjov.

Du kan også gå på jagt efter boliginteriør til din stue, soveværelse og badeværelse. Den hyggelige butik har nemlig både lysestager, urtepotter, billige stearinlys i farver, dekorative æsker, vaser og meget mere.

 

Rammer, akrylmaling og DIY-projekter

Elsker du at lave dine egne gør-det-selv-projekter, maler du billeder eller strikker du? Søstrene Grene på Nørrebro har et stort sortiment af hobbyartikler med alt fra rammer, perler, akrylmaling, papir, pensler og meget andet. Vi har alt du har brug for, for at komme i gang med dine kreative udfoldelser. Nørrebro Bycenter er indbegrebet af DIY, og derfor finder du flere butikker i indkøbscentret, der fokuserer på DIY.

Hvis du mangler redskaber til dine DIY projekter, så kan du læse mere om Silvan på Nørrebro her.

 

Kan man købe garn og strikkepinde i Søstrene Grene?

Ja, i Søstrene Grene på Nørrebro finder du alt til håndarbejde både i redskaber og materialer. Vi har et stort udvalg af garn i alverdens farver samt strikkepinde, hæklenåle, sytråd, sikkerhedsnåle og meget mere.

Vi elsker når man kan lade kreativiteten spire og fordybe sig i sit strikketøj eller hækling. Derfor finder du et stort udvalg af materialer og redskaber, så alt du skal gøre er at lade fantasien få frit løb og lade de finurlige ideer blomstre.

 

Har Søstrene Grene et inspirationskatalog?

Mangler du inspiration til indretning, festbordet eller nye gør-det-selv projekter, så find inspiration i Søstrene Grenes nyeste katalog. Her deler søstrene ud af deres bedste tips og råd til indretningen af hjemmets forskellige rum. Her er både tips til minimalisten, romantikeren og dem, der bare gerne vil frembringe hygge og den hjemlige stemning.

I kataloget finder du alt fra indretning med naturlige materialer som flet og bambus til bløde tæpper og puder og hyggelige sammensætninger af dekorationer og tilbehør. Kataloget kan både fås i vores butik og online på Søstrene Grenes hjemmeside.

 

Hvor lang tid kan jeg bytte mine ting fra Søstrene Grene?

I Søstrene Grene ønsker vi, at du får den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi dig også 30 dage til at bytte eller returnere dine varer, hvis du ikke lige kom hjem med det rigtige.

 

Hvornår har Søstrene Grene åbent?

Søstrene Grenes butik på Nørrebro har åbent, når du har fri fra arbejde og i weekenden. Du kan derfor shoppe, når det passer dig. Butikkens åbningstider følger Nørrebro Bycenters generelle åbningstider, som du kan læse mere om her.

 

Gratis parkering

Kommer du i bil fra Nordvest, Østerbro eller Brønshøj, er det nemt at parkere ved centret. Nørrebro Bycenter har nemlig 180 gratis parkeringspladser til dig, som du frit kan benytte.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: