Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

ONLY

ONLY på Nørrebro har stilsikkert modetøj til kvinder

Only er for den kvalitetsbevidste unge kvinde, som gerne vil følge tidens tendenser. I Only's butik på Nørrebro finder du alt fra varme vinterjakker og lette sommerkjoler til stilfulde handsker og accessories. Only er kort sagt modetøj til kvinder i topkvalitet og til gode priser. Så besøg vores Only på Nørrebro og find din næste jakke, bluse eller jeans til din garderobe.

 

 

Hvilket udvalg finder du i ONLY’s butikker?

I Only’s butik på Nørrebro finder du et bredt udvalg af tøjmærkets mest populære varer sæson efter sæson. Udvalget inkluderer både lækkert modetøj til kvinder til hverdag og fest, sko, sportstøj, undertøj og loungewear. Der er altid nye og spændende items at gå på opdagelse efter, når du besøger Only på Nørrebro.

 

Populære jakker til alle årstider

Only især kendt for sit store udvalg af lækre jakker til kvinder. Året rundt finder du både sommerjakker, overgangsjakker og vinterjakker med et internationalt snit i tøjbutikken. Derudover har vi også både moderigtige dunjakker og termojakker i alle mulige smukke farver samt uldjakker i fineste kvalitet.

 

Behagelige løbebukser og fede hættetrøjer

Med Only Play-kollektionen hylder vi den sporty pige, som gerne vil se skarp ud, når hun træner. Vi har tøj, der egner sig til mange forskellige sportsgrene og til løb, yoga, fitness og styrketræning. Kom forbi og find for eksempel en langærmet sportstop eller et par stramtsiddende træningstights. Vi har også skønne og luftige løbebukser, sportstasker og træningssko og alt muligt andet smart sportswear.

 

Jakker og jeans med et råt look

Går du efter en mere rå stil, er vores ruskindsjakker, læderjakker eller en cool cowboyjakke et sikkert hit. Ønsker du at sætte en elegant streg under det hårde look, kan du også udbygge det med et par bikerjeans i læder eller vores denimjeans i en poleret slimfit udgave eller måske med slidte huller eller sprækker. Uanset hvilken stil du går efter, så har vi med stor sikkerhed noget, der passer til dig.

 

Hvilke mærker finder du hos ONLY på Nørrebro?

I Only-butikken finder du kun varer fra brandets egne kollektioner. Det inkluderer de klassiske varer, som du kender fra Only, der blandt indeholder de kendte Only-jakker. Dertil finder du serien Only Life, som er en fuldendt og stilren tøjkollektion produceret med bæredygtige fibre. Du finder Only Play-kollektionen, som er Only's brede kollektion af sportstøj og sportswear. Endelig finder du Only Carmakoma, der er Only’s plus-size serie med størrelser fra 42-54.

 

Hvem er ONLY?

Only er blandt de største internationale modebrands til unge kvinder, der i mange år særligt har været kendt for deres lækre og prisvenlige jakker. I dag har kæden med end 4.500 butikker på verdensplan. Only er særligt til dig, der gerne vil prøve mange forskellige ting af med din stil. Derfor indeholder kollektioner mange forskellige tekstiler, former, farver og nuancer, så du kan skabe din helt egen unikke garderobe.

 

Hvornår har ONLY i Nørrebro Bycenter åbent?

Only's åbningstider følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Husk altid at tjekke dagens åbningstider, så du ikke ender med, at du ikke går forgæves.

 

Kan du parkere ved ONLY på Nørrebro?

Nørrebro Bycenter har 180 gratis parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er det derfor en oplagt mulighed at benytte centrets parkeringspladser, når du besøger Only eller én af centrets andre butikker.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: