Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Imerco

Imerco på Nørrebro

Leder du efter en Imerco på Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted. I Nørrebro Bycenter finder du en stor Imerco med alt fra isenkram, brugskunst, boligtilbehør og køkkenudstyr, der gør din hverdag lidt mere farverig. Imerco er blandt Danmarks førende isenkræmmere med et stort udvalg af kendte mærkevarer, designikoner, fine gaveideer og smukt interiør til dit hjem.

Besøg Imerco på Nørrebro i København, hvis du er på udkig efter en køkkenmaskine fra Kenwood, kvalitetsknive fra Global eller designklassikere fra Kähler. Her er du altid sikret den bedste pris, god service og et bredt udvalg.

 

Hvilket udvalg har Imerco på Nørrebro?

Imercoen i Nørrebro Bycenter er præcist, som du kender den fra andre steder i landet - på den gode måde. Her er du nemlig garanteret det samme brede sortiment til skarpe priser serveret med god service. Hos Imerco på Nørrebro finder du alt i borddækning, køkkenudstyr, boligindretningsnips, brugstkunst, elvarer og naturligvis et hav af gode gaveidéer.

 

Alt fra håndklæder til dekorative plakater

Imerco i Nørrebro Bycenter har et stort udvalg af køkkenudstyr og borddækning. Her kan du købe gryder, elkedler, kaffemaskiner, bestik, porcelænsstel og meget mere.

Leder du efter nye håndklæder og hårtørrer til badeværelset eller dekorative plakater, julepynt og påskepynt til din stue, finder du det i den store isenkræmmer.

I butikken for enden af Nørrebrogade har vi selvfølgelige de populære mærker som: Kay Bojesen, Georg Jensen, Le Creuset, Raadvad, Eva Trio, Rosendahl, Royal Copenhagen og de eksklusive mærker som Cook&Baker og Cathrineholm, som kun forhandles i Imerco.

 

Gaver til både bryllup og fødselsdag

Imerco på Nørrebro er stedet, du skal gå hen, hvis du er på jagt efter den perfekte gave til bryllup, fødselsdag og konfirmation. Du kan nemlig købe både forkælelsesgaver, gavekort og populære danske designs som Kubus og Kay Bojesen aben, som passer ind i de fleste danske hjem.

Du kan også finde masser af inspiration til gaver i Imercos gaveguide på Imerco.dk eller i butikken på Nørrebro, samt oprette din egen ønskeseddel under ’Ønskelisten,’ hvis du skal holde bryllup eller fødselsdagsfest.

 

Hvilke mærker finder du hos Imerco?

Hos Imerco finder du populære varer fra mere end 200 velkendte brands, der blandt andet inkluderer Cook&Baker, EvaTrio, Georg Jensen, Kay Bojesen og Royal Copenhagen. Med så mange leverandører i ryggen kan vi sikre dig, at du altid finder et bredt udvalg i forskellige prisklasser, uanset om du skal bruge en ny køkkenmaskine, et nyt bestiksæt eller brugskunst til boligindretningen.

 

Hvilke tilbud og rabatter har Imerco?

Der er altid masser af dejlige rabatter og tilbud at komme efter i Imerco på Nørrebro. Du kan altid finde det fulde overblik i Imercos tilbudsavis. Vil du vide mere om tilbudsavisen eller har du spørgsmål til tilbud på mærkevarer i Imerco, kan du besøge butikken i Nørrebro Bycenter og få kyndig vejledning.

 

Har Imerco på Nørrebro prismatch?

Når du handler i Imerco, kan du altid få prismatch, når der sammenlignes med den lokale isenkræmmer eller udvalgte online isenkræmmere. Det gælder blandt andet butikker som Kop & Kande, Bahne, Værsgo, Salling, Sinnerup og Magasin eller andre isenkræmmere indenfor en radius af 20 km.

Hvis du vil have prismatch, er alt, du skal gøre at besøge os hos Imerco i Nørrebro Bycenter og vise os konkurrentens pris. Så matcher vi med glæde den pris. På den måde er du altid garanteret den bedste pris hos Imerco på nørrebro.

 

Hvornår har Imerco i Nørrebro Bycenter åbent?

Imercos åbningstider følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Du kan altid holde dig opdateret med bycentrets åbningstider her.

 

Har Imerco på Nørrebro gratis parkering?

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Bor du i Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er det derfor nemt at finde en plads til din bil, når du skal handle i Imerco på Nørrebro.