Deichmann


Tlf: 88 80 91 76
Web: deichmann.com
Facebook: facebook.com/Deichmann.DK

Åbningstider:

mandag Midlertidigt lukket
tirsdag Midlertidigt lukket
onsdag Midlertidigt lukket
torsdag Midlertidigt lukket
fredag Midlertidigt lukket
lørdag Midlertidigt lukket
søndag Midlertidigt lukket


Deichmann på Nørrebro

Uanset skostørrelse eller økonomi, så har Deichmann på Nørrebro sko, som passer til dig. Uanset temperament eller humør, vi har sko, som passer til dig. Uanset smag eller stil, vi har sko, som passer til dig. Hos Deichmann handler du, som det passer dig. Vil du have modetips og gode råd, så hjælper vores venlige og kyndige personale gerne. Foretrækker du at handle hurtigt og enkelt? Alle tilgængelige størrelser står fremme i butikken, og det er helt ok at prøve så mange sko, som du vil! Vil du se på vores udvalg først, eller foretrækker du at shoppe hjemmefra? Uanset hvad du er ude efter – Deichmann har de rette sko til netop dig!

 

Vi er skobutikken, hvor DU finder, det DU leder efter.

I Deichmann Sko finder du hele året rundt et bredt og varieret sortiment af sko, støvler og andet fodtøj. Hvad enten du på udkig efter nye sneakers,  løbesko, støvletter, sandaler, ballerinaer eller gummistøvler, så er du sikker på at kunne finde et par i din størrelse, og som passer til din personlige stil. Skoene kommer selvfølgelig også i alle prisklasser, og butikken byder ofte gode tilbud - selv på populære mærkevarer.

 

Vælg selv den rigtige størrelse

Butikkens personale står naturligvis altid klar til at vejlede dig med hensyn til pasform, materialer, brands og modetips. Foretrækker du at klare tingene selv, så har vi gjort det helt let og enkelt. Alle sko i alle tilgængelig størrelse står nemlig frit fremme i butikken, så du hurtigt selv kan finde den rigtige størrelse frem og prøve den.

 

Brands du kender og holder af

I Deichmanns skobutik på Nørrebro skal det være let at finde godt fodtøj, der er stilfuldt, og som holder længe. Derfor finder du sko og støvler til mænd, kvinder og børn fra de bedste brands. Du finder for eksempel Adidas, Nike, Fila, Puma, Reebok, Asics, og mange flere mærkevarer på hylderne. Til de mindste kan I sammen gå på opdagelse i en verden af sko inspireret og udsmykket efter Hello Kitty, Disney’s Frost, Spiderman, Batman, og andre superhelte. Alle dem, som vi ved de små elsker.

 

Deichmanns åbningstider i Nørrebro Bycenter

Deichmann Skos åbningtider følger Nørrebro Bycenters. Du kan se Nørrebro Bycenters åbningstider her.

 

Offentlig transport og parkeringsmuligheder

Der er gode transportmuligheder til skobutikken på Nørrebro, uanset hvor du befinder dig i København. Det er nemlig muligt både at tage s-toget eller bussen til Nørrebro Station. Derfra har du i omegnen af 1 minuts gang, førend du står ved indgangen til Nørrebro Bycenter.

Skulle du have brug for at parkere bilen, så tilbyder Nørrebro Bycenter 180 parkeringspladser. Så uanset om du bor på Nørrebro, i Nordvest, Brønshøj eller en af de andre Københavnske bydele, vil der være gode muligheder for, at du kan finde en plads til din bil, når du shopper i Nørrebro Bycenter. Foretrækker du at cykle, så er der heldigvis også opsat masser af cykelstativiter foran centret.