Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

Thiele

Thiele din optiker på Nørrebro

I Thiele på Nørrebro er du altid sikker på at få kompetent vejledning. Vores dygtige optikere står klar til at hjælpe dig med alt indenfor briller, solbriller og kontaktlinser. Hos Thiele på Nørrebro du finder du nemlig et stort udvalg af solbriller og brillestel fra de største brands samt kontaktlinser og briller til lavpris. Skulle du have brug for det, kan de dygtige optikere også hjælpe dig med en synstest til en fornuftig pris.

Thiele er Danmarks ældste optikerkæde. Vi har faktisk arbejdet med briller i mere end 200 år med kvalitet og service som højeste prioritet. Så uanset om du er nærsynet, langsynet eller har en bygningsfejl, kan du være sikker på, at vore erfarne optikere kan finde den brille eller de linser, der passer lige præcis dig bedst.

 

Hvilke udvalg har Thiele på Nørrebro?

Thiele i Nørrebro Bycenter tilbyder et bredt udvalg af briller, brillestel og solbriller til børn og voksne i alle prisklasser. Her finder du briller fra verdens dygtigste brilledesignere, som du kender og elsker blandt andre Ray-Ban, Prada og Oakley. Læs mere om udvalget af brands længere nede.

 

Brillestel for enhver smag

Hos Thiele i Nørrebro Bycenter finder du et meget stort udvalg af de mest moderne brillestel. Vi fører nogle af verdens førende brands indenfor stel til briller:

Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Fleye, Givenchy, Dior, Boss, Balenciaga, Armani og Yves Saint Laurent er bare nogle af de designerbriller, du kan finde hos Thiele i Nørrebro Bycenter.

Hvad enten du er til en helt klassisk brille eller et mere modigt valg, kan du altid finde det helt rigtige stel hos Thiele i centret på Nørrebro.

 

Både kontaktlinser og briller

I Nørrebro Bycenter står vores erfarne brilleeksperter og optikere klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din livsstil.

Vi hjælper dig også med rådgivningen, hvis du er i tvivl om, hvilken type brillestel, der klæder dit ansigt bedst. Eller hvis du overvejer, om du skal skifte brillerne ud med kontaktlinser, så taler vi os i ro og mag frem til den rigtige løsning for dig.

 

Hvilke mærker har Thiele i Nørrebro Bycenter?

Hos Thiele i Nørrebro Bycenter finder du en lang række af de hotteste og mest populære brille- og solbrillemærker, der giver dig et varieret udvalg i forskellige prisklasser til både mænd, kvinder og børn i alle aldre.

I sortimentet finder du blandt andet Armani, Boss, Chanel, Chopard, David beckham, Dior, Gucci, Mulberry, Oakley, Police, Porsche, Prada, Ray-Ban, Saint Laurent og Tom Ford.

 

Tilbyder Thiele en gratis synstest?

Hvis du er i tvivl, om du har brug for briller, kan du få lavet en synstest helt gratis. Hos Thiele bliver synsprøven altid foretaget af en autoriseret optiker, så du kan føle dig helt tryg. Efterfølgende står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller og eventuelt solbriller, som både passer til din smag, din stil og dit syn ikke mindst.

 

Hvem er Thiele?

Thiele, hvis navn kommer af stifteren, Frederik Anton Thiele, er Danmarks ældste optikvirksomhed, som har eksisteret siden 1817. I dag har Thiele mere end 80 butikker fordelt i hele Danmark, og der arbejdes fortsat efter de grundværdier, som virksomheden blev skabt på. For Thiele handler det om at være der for deres kunders øjne og sikre dem den bedst mulige kvalitet.

 

Hvornår har Thiele i Nørrebro Bycenter åbent?

Thieles åbningstider følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Sørg for altid at tjekke dagens åbningstider her. Så er du sikker på, at du ikke går forgæves.

 

Har Thiele på Nørrebro gratis parkering?

Thiele i Nørrebro Bycenter ligger centralt i København, der som noget helt særligt kan tilbyde gratis parkering på én centrets 180 parkeringspladser. Så bor du i Brønshøj, Nordvest, på Østerbro eller Frederiksberg, er det derfor nemt at komme til og fra optikeren i bil.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: