Imerco


Tlf: 35 82 64 00
Web: Imerco.dk
Facebook: facebook.com/Imerco

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag Black Friday10:00 – 20:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Imerco på Nørrebro

Leder du efter en Imerco på Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted. I Nørrebro Bycenter finder du en stor Imerco med alt fra isenkram, brugskunst, boligtilbehør og køkkenudstyr, der gør din hverdag lidt mere farverig. Imerco er blandt Danmarks førende isenkræmmere med et stort udvalg af kendte mærkevarer, designikoner, fine gaveideer og smukt interiør til dit hjem.

Besøg Imerco på Nørrebro i København, hvis du er på udkig efter en køkkenmaskine fra Kenwood, kvalitetsknive fra Global eller designklassikere fra Kähler. Søger du andet til boligen, finder du andre isenkræmmere på Nørrebro her.

 

Alt fra håndklæder til dekorative plakater

Imerco i Nørrebro Bycenter har et stort udvalg af køkkenudstyr og borddækning. Her kan du købe gryder, elkedler, kaffemaskiner, bestik, porcelænsstel og meget mere.

Leder du efter nye håndklæder og hårtørrer til badeværelset eller dekorative plakater, julepynt og påskepynt til din stue, finder du det i den store butik.

I butikken for enden af Nørrebrogade har vi selvfølgelige de populære mærker som: Kaj Bojesen, Georg Jensen, Le Creuset, Raadvad, Eva Trio, Rosendal, Royal Copenhagen og eksklusive mærker som Cook&Baker og Cathrineholm, som kun forhandles i Imerco.

 

Gaveideer til bryllup og fødselsdag

Imerco på Nørrebro er stedet, du skal gå hen, hvis du er på jagt efter den perfekte gave til bryllup, fødselsdag eller konfirmation. Du kan nemlig købe både forkælelsegaver, gavekort og populære danske designs som Kubus og Kay Bojesen "Aben", som passer ind i de fleste danske hjem.

Du kan også finde masser af inspiration til gaver i Imercos gaveguide på Imerco.dk eller i butikken på Nørrebro, samt oprette din egen ønskeseddel under ’Ønskelisten,’ hvis du skal holde bryllup eller fødselsdagsfest.

 

Åbningstider og tilbud

Imercos åbningstider følger Nørrebro Bycentrets åbningstider, som er kl. 10-18 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Bor du i Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er det derfor nemt at finde en plads til din bil, når du skal handle i Imerco på Nørrebro.

Vil du vide mere om udsalgsavisen, se tilbud på mærkevarer i Imerco, eller har du spørgsmål til Imerco+ kundemedlemsskab, kan du besøge Imerco på Nørrebro.

 

Find flere butikker på Nørrebro her.