Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Beauty Care

Beauty Care: neglesalon og skønhedsklinik

I Nørrebro Bycenter finder du skønhedsklinikken Beauty Care, hvor du kan få et væld af forskellige behandlinger af hud, hår og negle. Skønhedsklinikken på Nørrebro tilbyder pedicure, manicure, personlig pleje og andre skønhedsbehandlinger af høj kvalitet med holdbare produkter, der sikrer dig det allerbedste resultat og en lækker oplevelse.

Nedenfor kan du læse mere om Beauty Cares forskellige behandlinger, se åbningstider og finde svar på generelle spørgsmål om neglesalonen på Nørrebro. Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi og høre, hvad vi kan gøre for dig.

 

Neglesalon på Nørrebro

Neglesalonen Beauty Care på Nørrebro tilbyder et væld af forskellige neglebehandlinger fra manicure og pedicure til påføring og vedligehold af kunstige negle samt design af kunstige negle. Vi arbejder med følgende former af kunstige negle:

Akrylnegle: en kunstig negl, der både styrker dine egne negle, og som giver dig mulighed for at få ekstra længde på dine negle. Længden på neglen er helt op til dig. Akrylnegle er 8 gange stærkere end almindelige negle, og er derfor perfekt til dig, som måske bider negle eller ikke har stærke, sunde negle i forvejen. Efter du har fået opsat dine nye, flotte akrylnegle bør de vedligeholdes med en en akrylfylding hver 14. dag, hvor du får påført nyt lag akrylpulver til den del af din negl, som er vokset frem.

Gelenegle: er modsat akrylnegle, der består af en særlig pulver og væske, lavet af gele, som lægges oven på din egen negl for at forstærke den. De fleste vil ikke kunne se forskel på akryl- og gelenegle, da gelenegle også kan formes i præcist den længde, du ønsker. Gelenegle er derfor primært til dig, der er allergisk overfor akrylpulver.

 

Fra makeup og hudpleje til hår og massage på Nørrebro

Hos Beauty Care på Nørrebro er vi eksperter i skønhed, om så det gælder makeup, ansigtsbehandlinger, hud- og hårpleje eller neglebehandlinger som manicure og pedicure. Du er i gode hænder hos os. Vi har nemlig mange års erfaring med vores fag.

Hvad end du skal have lavet negle på Nørrebro, fjernet hår eller have lagt en professionel makeup – om det er til en date, et bryllup eller en stor fødselsdag, så er Beauty Care stedet for dig. Vi sørger altid for en afslappet og venlig atmosfære i skønhedsklinikken, så du kan slappe helt af.

 

Beauty Care er din professionelle neglesalon og skønhedsklinik med høj kvalitet til fornuftige priser!

 

Massageklinik på Nørrebro

Skulle du have brug for at komme helt ned i gear, kan du hos Beauty Care få en lækker massage på Nørrebro. Vi tilbyder både korte og længere behandlingsforløb, hvor vi kan gå mere eller mindre i dybden med specifikke dele af din krop.

Blandt de mest populære behandlinger finder du vores 1 times kropsmassage, hvor vi kommer hele vejen rundt. Du kan dog også vælge en halv times rygmassage, som kan kombineres med øvrig massage eller anvendelse af infrarøde lamper eller saltposer, som stimulerer muskulaturen og har afgiftende effekter.

Skulle du være i humør til at prøve en massage, der er lidt udover det sædvanlige, tilbyder Beauty Care på Nørrebro også stimulerende og afslappende Hotstone og Lava Shell massage samt massage med anvendelse af hudplejeprodukter som jordbær, honning, kokosmælk og linchimælk.

 

Professionel manicure og pedicure på Nørrebro

Skal du have ordnet dine negle, kan vi hjælpe dig hos Beauty Care. Vores spidskompetence er nemlig den helt perfekte manicure og pedicure, der resulterer i velplejede, sunde og flotte negle. Hos os kan du få en standard manicure med eller uden farvet gele, og vælg mellem almindelig lak eller shellac.

 

Skønhedsbehandlinger til mænd hos Beauty Care

Er du en mand, eller vil du blot give din kæreste en oplevelse, kan du selvfølgelig også komme forbi Beauty Care, hvis du trænger til lidt selvforkælelse. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig naturligvis, hvis du har brug for råd og vejledning.

Beauty Care tilbyder behagelige ansigtsbehandlinger til mænd med Exuviance, der giver dig en sundere hud. Ligeledes kan du få trimmet øjenbryn samt næse- og ørehår, som en selvstændig behandling eller som en del af de øvrige skønhedsbehandlinger.

 

Få flotte, kunstige negle hos Beauty Care i Nørrebro Bycenter

Kunstige negle er for alvor blevet en del af at udtrykke sin personlige stil på en sjov og stilfuld måde. Hos skønhedsklinikken Beauty Care på Nørrebro kan du vælge at få lavet dine negle med akryl eller gele, som begge er gode løsninger, hvis du vil have flotte negle, der er personlige og holdbare. Knækker en af dine negle ved et uheld, hjælper vi dig selvfølgelig også med det. Så kom forbi Nørrebro Bycenter, hvis du vil forkæle dig selv.

 

Hvornår har Beauty Care åbent?

Beauty Cares åbningstider følger Nørrebro Bycenters åbningstider. Du finder et komplet overblik over shoppingcentrets åbningstider her.

 

Hvilke behandlinger tilbyder Beauty Care?

Hos Beauty Care tilbydes alt fra kunstige negle, pedicure og manicure til ansigtspleje, hudpleje, kropspleje, massage, hårfjerning, makeup til bryllup og andre festlige lejligheder og særlige skønhedsbehandlinger til mænd.

 

Hvor bestiller jeg tid til Beauty Care?

Hvis du vil bestille tid hos neglesalonen på Nørrebro, kan dette gøres online her.

 

Hvem er Beauty Care?

Beauty Care på Nørrebro er en del af Minh Beauty Care & Negle Design, der har en række eksklusive neglesaloner og skønhedsklinikker i København. Her sætter man en ære i at udføre professionelle behandlinger til lave priser i indbydende omgivelser, som giver en afslappet atmosfære, så du kan slappe helt af og opnå en høj grad af velvære.

 

Hvad koster skønhedsbehandlinger hos Beauty Care?

Priserne hos Beauty Care afhænger af den enkelte behandling, men ligger generelt mellem 100 og 1.000 kroner afhængigt af omfang og behandlingens længde.

 

Tilbyder Beauty Care massage?

Hos Beauty Care kan du til faste lave priser få en række forskellige massager, der kan dække hele kroppen eller fokusere på bestemte kropsdele såsom ryggen. Læs mere om massagen længere op.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: