Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Matas

Makeup og helse på Nørrebro

Har du brug for helseprodukter eller skønhedsprodukter, så er Matas stedet for dig. Det kan være du leder efter en smuk ny hårfarve, en ny læbestift, en velduftende parfume eller har spørgsmål til kosttilskud og vitaminer. Lige meget hvad det skulle være, står vores veluddannede og dygtige medarbejdere altid klar til at give dig kyndig vejledning og lytte til de behov og ønsker, du har.

 

Hvilket udvalg har Matas i Nørrebro Bycenter?

I Matas på Nørrebro finder du et stort udvalg af skønne produkter til hverdagen. Blandt vores sortiment finder du produkter såsom makeup og parfume fra kendte mærker, et utal af cremer og helseprodukter og ikke mindst Matas’ egne striber. Kom ind i den store Matas i Nørrebro Bycenter og lad vores søde medarbejdere hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til dig.

 

Pleje og skønhedsprodukter fra Matas

Matas producerer selv en lang række pleje og skønhedsprodukter herunder Matas Striber, Matas SportsCare, Matas MediCare, Mocwell Spa, Plaisir og Matas Natur. Det er produkter med den meget høje kvalitetskontrol, som danskere igennem mange årtier har vænnet sig til at forbinde med Matas.

 

Populære mærker fra kendte brands

Derudover tilbyder vi et stort udvalg af produkter fra populære mærker som Origins, Clinique, Clarins, Maybelline, Max Factor, Ole Henriksen, L’Oreal og mange flere. Foruden makeup, hudpleje-produkter og parfumer har Matas i Nørrebro Bycenter også en afdeling med helsekost og vitaminer.

 

Svanemærkede produkter i Matas

Hos Matas går vi meget op i løbende kvalitetskontrol af de produkter, vi sælger i vores butikker. Matas er faktisk den detailkæde i Danmark, der producerer flest svanemærkede produkter. Du kan derfor være sikker på, at den makeup, hårfarve og de kosttilskud, vi forhandler i vores butikker, altid bliver kvalitetskontrolleret i overensstemmelse med de nyeste anbefalinger på sundhedsområdet.

 

Hvilke rabatter har Matas?

Du kan få stor glæde af at bruge et Club Matas-kort, når du handler i Matas på Nørrebro. Alle dine køb på kortet giver nemlig Matas-point, som kan bruges på attraktive tilbud og fordele i Matas.

Har du spørgsmål til Club Matas, eller vil du vide mere om udsalgsavisen fra Matas og se tilbud på skønne produkter, så besøg os endelig i materialisten på Nørrebro.

 

Hvor lang tid er et Matas gavekort gyldigt?

Matas er det ideelle sted at finde en skøn gave til venner og familie. Finder du ikke den perfekte gave, er det altid et hit at købe et Matas gavekort, der giver frit valg på alle hylder til dem, du holder af.

Et gavekort fra matas er gyldig i 3 år fra udstedelsesdatoen. Du kan hører mere om vores gavekort i butikken, næste gang du besøger Nørrebro Bycenter.

 

Hvor lang returret har man i Matas?

Vi håber altid at du finder det helt rigtige, når du handler i Matas. Men hvis du ønsker at returnere eller bytte en vare, har vi gjort processen nem for dig. I Matas får du nemlig hele 30 dage til at bytte eller returnere dine varer. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du huske at medbringe en gyldig kvittering i butikken.

 

Hvad er Matas åbningstider i Nørrebro Bycenter?

Matas åbningstider følger Nørrebro Bycenters åbningstider, som er kl. 10-19 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen. Du kan se Nørrebro Bycenters åbningstider her.

 

Find vej til Matas

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, kan du derfor finde plads til din bil, når du skal handle i Matas på Nørrebro.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: