Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Jack & Jones

Jack & Jones på Nørrebro: Herretøj, sko og accessories

Hos Jack & Jones på Nørrebro tilbyder vi kvalitetstøj til unge fyre og modebevidste mænd: lækre jeans, trøjer, sko og alle mulige former for accessories. Vores tøj er skabt til den selvsikre og stilbevidste mand. Kig forbi herretøjsbutikken i Nørrebro Bycenter, så vil vores dygtige ekspedienter hjælper dig med at finde noget tøj, der passer perfekt ind i din stil.

 

Hvilket udvalg finder du hos Jack & Jones på Nørrebro?

Hos Jack & Jones på Nørrebro er det let for mænd i alle aldre at blive klædt godt og pænt på til enhver lejlighed. Herretøjsbutikkens sortiment inkluderer alt, hvad du kunne have brug for fra basic hverdagstøj og arbejdstøj til sko og accessories.

Dertil finder du størrelser til alle højder og drøjder, hvilket både inkluderer en junior-kollektion såvel som en plus-size kollektioner og alt derimellem.

Nøgleordene hos Jack & Jones er kvalitet, tilgængelighed og naturligvis denim. Så hvis du leder et sted at få et stilrent og tidløst look, går du ikke galt i byen hos Jack & Jones på Nørrebro.

 

Sneakers, t-shirts, skjorter og lækre jeans

I butikken har vi sneakers, skjorter, -shirts og jeans med kant, men også afslappet tøj i et elegant og tidløst snit. I vores butik i Nørrebro Bycenter kan du kort sagt finde tøj, der passer til enhver lejlighed og til alle mulige typer af mænd og tøjstile.

 

Syv forskellige Jack & Jones kollektioner

I vores tøjbutikker sælger vi vores egne brands med alt fra jeans og denims til kasketter og solbriller. Jack & Jones præsenterer syv forskellige kollektioner om året: Originals, Core, Premium, Tech, Jeans Intelligence, Vintage Clothing, Footwear. Vores forskellige brands har fokus på alt fra jeans i klassisk denim til multifunktionelt sportswear.

 

Hvem er Jack & Jones?

Den første Jack & Jones blev grundlagt tilbage i 1990 som en del af Bestseller-koncernen. Jack & Jones blev oprindeligt bygget op omkring en fascination for denim. Det har ikke ændret sig, men siden dengang er der kommet andre tøjkollektioner til med vægt på andre ting end jeans pg denim. Jack & Jones tæller i dag mere end 800 butikker i 38 forskellige lande. Fælles for alt vores tøj er desuden, at der er lagt stor vægt på både kvalitet og på miljøvenlig produktion.

 

Hvornår har Jack & Jones i Nørrebro Bycenter åbent?

Jack & Jones åbningstider følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Du kan altid holde dig opdateret med shoppingcentrets åbningstider her.

 

Har Jack & Jones på Nørrebro gratis parkering?

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser, og der er dertil masser af cykelparkering. Så hvad enten du bor på Nørrebro, i Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er det let at komme til at parkere, når du skal besøge Jack & Jones butikken i Nørrebro Bycenter.