Beauty Care


Butiksnr: 35 81 82 82 / 40 17 83 88
Web: minhbeautycare.dk

Åbningstider:

mandag Midlertidigt lukket
tirsdag Midlertidigt lukket
onsdag Midlertidigt lukket
torsdag Midlertidigt lukket
fredag Midlertidigt lukket
lørdag Midlertidigt lukket
søndag Midlertidigt lukket


Velkommen i Beauty Care

I Nørrebro Bycenter finder du skønhedsklinikken Beauty Care, hvor du kan få et væld af forskellige behandlinger af hud, hår og negle. Skønhedsklinikken tilbyder pedicure, manicure, personlig pleje og andre skønhedsbehandlinger af høj kvalitet med holdbare produkter, der sikrer dig det allerbedste resultat og en lækker oplevelse.

Kig forbi og hør, hvad vi kan gøre for dig.

 

Fra makeup og hudpleje til hår og massage på Nørrebro

Hos Beauty Care på Nørrebro er vi eksperter i skønhed, om så det gælder makeup, ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure eller massage. Du er i gode hænder hos os. Vi har nemlig mange års erfaring med vores fag.

Hvad enten du skal have lavet negle, fjernet hår eller have lagt en professionel makeup – om det er til en date, et bryllup eller en stor fødselsdag, så er Beauty Care stedet for dig. Vi sørger altid for en afslappet og venlig atmosfære i skønhedsklinikken, så du kan slappe helt af.

 

Professionel pedicure og manicure på Nørrebro

Skal du have ordnet dine negle, kan vi hjælpe dig hos Beauty Care. Vores spidskompetence er nemlig den helt perfekte manicure og pedicure, der resulterer i velplejede, sunde og flotte negle. Hos os kan du få en standard manicure med eller uden farvet gele, og vælg mellem almindelig lak eller shellac.

Er du en mand, eller vil du blot give din kæreste en oplevelse, kan du selvfølgelig også komme forbi Beauty Care, hvis du trænger til lidt selvforkælelse. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig naturligvis, hvis du har brug for råd og vejledning.

 

Få flotte, kunstige negle hos Beauty Care i Nørrebro Bycenter

Kunstige negle er for alvor blevet en del af at udtrykke sin personlige stil på en sjov og stilfuld måde. Hos skønhedsklinikken Beauty Care på Nørrebro kan du vælge at få lavet dine negle med akryl eller gele, som begge er gode løsninger, hvis du vil have flotte negle, der er personlige og holdbare. Knækker en af dine negle ved et uheld, hjælper vi dig selvfølgelig også med det.

Så kom forbi Nørrebro Bycenter, hvis du vil forkæle dig selv. Du finder os her.