ONLY


Tlf: 35 83 41 55
Web: Only.dk
Facebook: Facebook.com/OnlyDenmark

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Stilsikkert modetøj til kvinder

Only er for den kvalitetsbevidste unge kvinde, som gerne vil følge tidens tendenser. I vores butik finder du alt fra varme vinterfrakker og lette sommerkjoler til stilfulde handsker og accessories. Only er kort sagt modetøj til kvinder i topkvalitet og til gode priser. Så besøg vores Only butik på Nørrebro og find din næste jakke, bluse eller jeans til din garderobe.

 

Populære jakker til alle årstider

Only især kendt for sit store udvalg af lækre jakker til kvinder. Året rundt finder du både sommerjakker, overgangsjakker og vinterjakker med et internationalt snit i vores butik. Derudover har vi også både moderigtige dunjakker og termojakker i alle mulige smukke farver samt uldjakker i fineste kvalitet.

 

Behagelige løbebukser og fede hættebluser

Med Only Play-kollektionen hylder vi den sporty pige, som gerne vil se skarp ud, når hun træner. Vi har tøj, der egner sig til mange forskellige sportsgrene og til løb, yoga, fitness og styrketræning. Kom forbi og find for eksempel en langærmet sportstop eller et par stramtsiddende træningstights. Vi har også skønne og luftige løbebukser, sportstasker og træningssko og alt muligt andet smart sportswear.

 

Jakker og jeans med et råt look

Går du efter en mere rå stil, er vores ruskindsjakker, læderjakker eller en cool cowboyjakke et sikkert hit. Ønsker du at sætte en elegant streg under det hårde look kan du også udbygge det med et par biker jeans i læder eller vores denim jeans i en poleret slimfit udgave eller måske med slidte huller eller sprækker. Uanset hvilken stil du går efter, så har vi med stor sikkerhed noget der passer til dig.

 

Åbningstider og parkering

Only følger åbningstiderne i Nørrebro Bycenter. Åbningstiderne for Only-butikken på Nørrebro er kl. 10-18 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Nørrebro Bycenter har 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er det derfor også en mulighed at benytte centrets parkeringspladser, når du skal handle i Nørrebro Bycenter.