Bolig

Isenkræmmer og boligindretningsbutikker på Nørrebro

Nørrebro Bycenter er det perfekte sted til dig, der elsker boligindretning og interiør. I bycentret midt på Nørrebro finder du nemlig både en stor Silvan samt Søstrene Grene, Imerco, Køkken & Hjem og Normal med alverdens interiør, isenkram, køkkenudstyr og brugskunst til din indretning. Besøg blandt andet Nørrebros største isenkræmmer, Silvan. Så skal du renovere lejlighed, indrette et nyt rum, lave køkken eller badeværelse, eller går du med nye gør-det-selv drømme, så bliv inspireret i Nørrebro Bycenters boligindretnings- og interiørbutikker, der indeholder alt du har brug for.

Besøg din isenkræmmer på Nørrebro

I Nørrebro Bycenter finder du altid et bredt udvalg af de nyeste og vigtigste isenkram til din bolig. Vi har både Silvan samt Imerco, Køkken & Hjem og Søstrene Grene, der forhandler alt fra køkkenudstyr og borddækning til el-artikler og boligtekstiler. Du kan derfor være sikker på at finde lige det isenkram, du leder efter i bycentret på Nørrebro. Og vi har selvfølgelig alle de populære mærker som Royal Copenhagen, Georg Jensen, Kähler, OBH Nordica og mange flere i boligindretnings- og isenkrambutikkerne i Nørrebro Bycenter.

 

Boligindretning og brugskunst i Nørrebro Bycenter

Skal du indrette din bolig, eller drømmer du om at gøre din bolig mere personlig? I Nørrebro Bycenter finder du flere boligbutikker med brugskunst, interiør og livsstil. Leder du efter designklassikere, pænt porcelæn og stilrent interiør til køkken og bad, skal du tage i Imerco og Silvan. Mangler sjovt og finurligt køkkenudstyr og farverigt brugskunst til billige priser, så tag i Søstrene Grene, Køkken & Hjem og Normal.

 

Interiør, boligindretning og byggemarked i én butik

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt i din lejlighed, male eller lave en ny køkkenhave på din altan? I det store byggemarked Silvan midt på Nørrebro finder du alt, hvad du skal bruge til dit nye gør-det-selv-projekt. Silvan forhandler nemlig både byggematerialer, maling, værktøj, planter el, vvs og hvad du ellers skal bruge til din nye boligdrøm.

 

Læs mere om personlig pleje på Nørrebro her