Sko

Skobutikker Nørrebro

Leder du efter en skobutik på Nørrebro eller et sted at købe andre lækre accessories? Så besøg Nørrebro Bycenter, hvor du finder flere skobutikker, der har et stort udvalg af både sko og andet tilbehør. Deichmann og H&M ligger begge i shoppingcentret på Nørrebro, så det er nemt for dig, der elsker sko.

Skobutikker med stort udvalg på Nørrebro

Bor du på Nørrebro eller i en anden Københavnsk bydel, og leder du efter en skobutik med stort udvalg inden for sko til både hverdag og fest, skal du besøge Nørrebro Bycenter på det centrale Nørrebro. Vi har flere forskellige skobutikker med sko i mange forskellige modeller og prisklasser, så du kan være sikker på at finde et par sko, der falder i din smag.

Sneakers, sandaler og støvler

I Nørrebro Bycenter finder du flere velassorterede skobutikker med både damesko, herresko, børnesko og babysko. Vi har både sneakers, støvler, sandaler, klip klapper, løbesko, sportssko, hjemmesko, støvletter, stiletter, gummistøvler og meget andet fodtøj til både herrer, damer og børn.

Sko til kvinder på Nørrebro

Er du på jagt efter sko til kvinder er Nørrebro Bycenter stedet at besøge, da vi har flere skobutikker som sælger damesko. I vores skobutikker finder du kvindesko til både hverdag og fest: høje stiletter, støvler med hæl, ballerinaer, fine sandaler og andre damesko. Leder du efter billige sko, kan du også altid finde gummisko og sandaler i skobutikkerne på Nørrebro.

Sko til mænd på Nørrebro

Leder du efter sko til mænd? I Nørrebro Bycenter finder du masser af forskellige herresko i vores skobutikker: Cool sneakers eller loafers, afslappede sejlersko og fritidssko, klassiske lædersko og andre pæne herresko, flotte herrestøvler, vandrestøvler og sandaler til mænd.

Adidas, Asics, Fila og Nike

I Nørrebro Bycenter har vi sko fra mange forskellige kendte skomærker. Kom ind i skobutikken Deichmann eller Sportmaster og køb sneakers fra brands som Adidas, Asics, Fila, Reebok og Nike. Vi har også mange børnesko, som børnene vil elske for eksempel sko fra Elefanten, Frost sko, Hello Kitty sko, My little pony sko, Star Wars sko, Spiderman sko og Batman sko.

Hvornår har skobutikkerne i Nørrebro Bycenter åbent?

Deichmann, Sportmaster og H&M i Nørrebro Bycenter holder åbent mandag til fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-17 samt søndag kl. 11-16. Kom ind i Nørrebro Bycenter, hvis du mangler en god skobutik i København eller vil shoppe smykker, tasker og andre accessories.