Skønhed & pleje

Butikker med personlig pleje på Nørrebro

Hvad enten du søger en materialist, en helsebutik, en skønhedsklinik, makeup, skønhedsprodukter eller andre vare inden for kategorien skønhed og personlig pleje, så slå et smut forbi Nørrebro Bycenter. Skal du have ny makeup til hylden? Drømmer du om professionel pedicure eller manicure? Eller leder du efter lækre hårprodukter? I Nørrebro Bycenter finder du det hele. Vi har nemlig en skønhedsklinik, en stor Matas med alt fra helsekost til neglelak og personlig pleje samt marskandiseren Normal på Nørrebro, der er kendt for at sælge makeup og skønhedsprodukter til en fast lav pris.

Skønhedsklinik på Nørrebro

Besøg blandt andet Beauty Care, der er en skønhedsklinik på Nørrebro med fokus på smuk hud, hår og negle. I skønhedsklinikken på Nørrebro kan du få lavet de fineste falske negle. De dygtige negleteknikkere laver blandt andet akrylnegle, gel negle, design af negle og manicure og pedicure med de fineste neglelakker. Derudover tilbyder skønhedsklinikken Beauty Care også ansigtspleje, makeup, hårfjerning med voks og sukker, kropspleje, massage og skønhedsbehandlinger specielt til mænd.

Skønhedsprodukter og personlig pleje på Nørrebro

Leder du efter makeup? I Nørrebro Bycenter har vi både Normal og Matas fyldt med det lækreste makeup fra de førende makeupmærker i Danmark og udlandet. Skønhedsbutikkerne i Nørrebro Bycenter forhandler blandt andet Lancôme, Max Factor, Chanel, Gosh, Clinique, L’Oreal, Dior og mange, mange flere.

Så uanset om du leder efter neglelak, sminke, hårprodukter eller ny makeup, så finder du det helt sikkert i bycentret centralt på Nørrebro. Og du kan være sikker på, at du kan finde makeup og hårprodukter til billige priser i Nørrebro Bycenters store Normal, der altid har et stort sortiment af kendte makeupmærker til en fast lav pris.

Helsebutik på Nørrebro

Matas er også en helsebutik fyldt med personlig pleje til dig. Hos materialisten på Nørrebro kan du nemlig købe alt fra helsekost og kosttilskud til natur og helseprodukter til hud og hår. Du finder selvfølgelig også økologiske hårpleje og fodplejeprodukter samt en masse kosttilskud, helsekost og vitaminer, så du kan føle dig sund og skøn både indeni og udenpå. I helsebutikken på Nørrebro forhandler vi blandt andet Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, Matas Striber, Urtekram og mange andre lækre skønhedsmærker og natur og helseprodukter.