Daglig­varer & specia­liteter

Dagligvarebutikker på Nørrebro

I Nørrebro Bycenter finder du alt det, du skal bruge til at få hverdagen til at køre rundt. I Normal i Nørrebro Bycenter bugner hylderne af dagligvarer og specialiteter – og altid til faste lave priser. Udover kosmetik, hudpleje, kontorartikler og dagligvarer, kan du i Normal også få dig de fleste basisvarer inden for rengøring.

Har du brug for helseprodukter, så er Matas stedet for dig. Her finder du en lækker helsekost, naturlægemidler og homoøpati og en masse forskellige økologiske og naturlige produkter såsom kosttilskud, sunde olier, vegetarisk smørepålæg, gryn og grødblandinger, krydderier, økologisk hudpleje og naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler.

Dagligvarebutik til faste lave priser på Nørrebro

Hos Normal i Nørrebro Bycenter sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Hvad enten du skal bruge en tandbørste, mangler makeup til byturen og hverdagen, skal have nogle lækre dagligvarer til køkkenet eller har brug for en deodorant eller parfume, kan du med sikkerhed finde den hos. Som din lokale materialist på Nørrebro har vi nemlig et bredt udvalg af produkter til hverdagen.

Helse og sundhed på Nørrebro

Flere og flere danskere går i dag op i økologi, sundhed og helse. Derfor finder du også ét godt udvalg af helseprodukter og i Nørrebro Bycenter.

Hos Normal i Nørrebro Bycenter har vi alle de produkter, du har brug for til din sunde hverdag. Altid til faste lave priser. I vores Normal butik bugner hylderne af helseprodukter såsom chiafrø, quinoa, loppefrøskaller og kokosolie. Du finder også et spændende udvalg af sunde fødevarer, kosttilskud og proteinbarer. Vi vil nemlig gerne sikre, at du kan leve sundt – billigt.

I Matas i Nørrebro Bycenter finder også en helseafdeling med fokus på sundhed, velvære og naturlighed. Butikkens personale står altid klar til at vejlede dig i forhold til hvilke vitaminer, mineraler, olier og kosttilskud, der matcher dine behov. I denne afdeling finder du endvidere et stort udvalg af produkter til graviditet og amning foruden hygiejneprodukter, diverse cremer, olier samt produkter indenfor sex og samliv.

Har du en sød tand, men gerne vil holde kroppen sund, er der også sukkerfrit og sundt slik og snacks og glutenfri produkter uden tilsætningsstoffer. Er du gravid kan du passe ekstra godt på din krop med økologiske vitaminer og mineraler, ligesom vi også har mange gode og allergivenlige produkter til dig og din baby. I Nørrebro Bycenter finder du alt, du skal bruge til en sundere hverdag.

Økologisk hudpleje og make-up 

I både Normal og Matas i Nørrebro Bycenter finder du en lang række økologiske cremer og skønhedsprodukter uden parfume og parabener. Du kan blandt andet finder mærker som MIILD, Nilens jord og Dr. Hauschka, så du kan pleje dit ydre, opnå velvære og god samvittighed. Gå på opdagelse i lækre økologiske ansigtscreme og make-up som øjenskygge, foundation, blush, mascara og læbestift.

Hvad er dagligvarebutikkernes åbningstider?

Matas og Normal holder åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag 10-17 samt søndag kl. 10-16. Kom forbi Nørrebro Bycenter, hvis du leder efter en velassorteret dagligvarebutik til unormale priser.


Måske du også kunne være interesseret i