Børn

Babytøj, børnetøj og tøj til teenager samlet på Nørrebro

Besøg baby- og børnetøjsbutikkerne i Nørrebro Bycenter hvis dit barn skal klædes godt på fra top til tå. Hvad enten du søger blødt babytøj, lækkert børnetøj eller stilet tøj til teenagere, finder du det hele i børnetøjsforretningerne på Nørrebro. I H&M har vi alt det børnetøj, du har brug for, lige fra babytøj til smart drengetøj og cool tøj til teenagepiger. Vi har også sko, undertøj, badetøj og sportstøj til piger og drenge. Og fandt du ikke det, du ledte efter, kan du også købe tøj og ting til babyer og børn i den store Normal midt i Nørrebro Bycenter.

Børnetøjsbutik på Nørrebro med babytøj og børnetøj

I børnetøjsbutikkerne på Nørrebro finder du en masse sejt og sødt tøj til drenge og til piger i flotte farver og med alverdens motiver, som dit barn helt sikkert vil elske. Derudover har børnetøjsforretningerne også et bredt sortiment af basistøj og økologiske tøj til babyer og til børn i neutrale farver.

H&M har børnetøj fra 0-16 år. Så uanset om du leder efter tøj til babyer eller små og store børn, så kan du købe den rigtige størrelse i børnetøjsbutikken på Nørrebro. Og er du på udkig efter undertøj, nattøj eller sko til børn, har vi det selvfølgelig også i børnetøjsforretningen.

Teenagetøj til drenge og piger

I centret finder du ikke kun babytøj og børnetøj. Hos H&M forhandles også H&M Young, der er en linje med moderigtigt teenagetøj til piger og drenge i alderen 8-14+ år. Kollektionen af teenagetøj består af alt fra smarte jeans og skjorter til kjoler, T-shirts med print, sko og accessories. Her er der fokus på tøj til teenagepiger og drenge, der er behageligt, trendy og med masser af glade farver og smarte print – det er teenagetøj til skole, ferie og til eventyr.

Sportstøj og sko til børn

I børnetøjsbutikkerne på Nørrebro kan du desuden købe fritidstøj og sportstøj til børn og teenagere. Der forhandles nemlig sportstøj til piger og drenge i hurtigtørrende materialer og i glade farver. Men det store udvalg af foldboldtrøjer, toppe, tights og shorts har babybutikken og børnetøjsbutikken på Nørrebro tøj til enhver sport og fritidsinteresse.