Fashion til hende

Tøj til kvinder og piger i alle aldre i Nørrebro Bycenter

Leder du efter smart tøj til kvinder og tøj til piger? Så besøg Nørrebro Bycenter, hvor vi har flere dametøjsbutikker samlet under ét tag: Vero Moda, Only, Noya og H&M har alle dametøj til kvinder, som kan lide at klæde sig efter tidens tendenser. Så kom ind i Nørrebros hyggeligste shoppingcenter og lad dig inspirere af vores damebutikkers smarte modetøjsunivers.

Dametøjsbutikker med festkjoler og hverdagskjoler

I dametøjsbutikkerne på Nørrebro har vi et væld af kjoler for enhver smag. Du kan altid være sikker på at finde en fin hverdagskjole eller sød sommerkjole med blomster. Leder du efter en kjole til fest, kan du også købe den i Nørrebro Bycenters dametøjsbutikker med tøj til kvinder og piger i alle aldre. Her finder du flotte festkjoler som glimmerkjoler, lange kjoler, flotte kropsnære og figursyede kjoler og blondekjoler.

Smarte jeans, søde overdele og jakker til kvinder

I dametøjsbutikkerne Vero Moda, Only og H&M har vi et væld af tøj til kvinder. For eksempel fine overdele som toppe, t-shirts, bluser, cardigans, striktrøjer og sweatshirts. Her kan du også få de perfekte jeans – lige fra skinny jeans med slim fit til løse boyfriend jeans og højtaljede mom jeans. Du kan også købe årets sommerjakke eller vinterjakke i Nørrebro Bycenter – vores dametøjsforretninger har altid et stort udvalg af sæsonens flotteste frakker og jakker til kvinder, hvad enten du er til en sporty dunjakke, klassisk trenchcoat eller rå læderjakke.

Tøj til store kvinder på Nørrebro

Leder du efter tøj til store piger og kvinder, kan du besøge H&M, som fører plus size-linjen H&M+. H&M+ laver dametøj i store størrelser, så du kan følge de nyeste trends. Vi ved, at det kan det være svært at finde smart kvindetøj, som sidder godt, når de kvindelige former og kurver står i vejen for de modeltynde mål. Heldigvis finder du i kvindetøjsafdelingen dametøj i alle størrelser.  Butikken på Nørrebro fører et stort udvalg af toppe, bluser, jeans og kjoler. Her får du tøj til kvinder, som er designet præcist til en krop med kurver.

Pigetøj og teenagetøj på Nørrebro

H&M, Vero Moda og Only er nogle af de mest populære tøjbutikker med tøj til teenagepiger eller “tweens”. Gå på opdagelse i H&M Divided som har masser af trendy tøj til unge piger, som gerne vil være med på moden til billige priser. Her finder du masser af søde og cool prints og teenagetøj i flotte farver til både skole og fritid.

Læs mere om tøj til børn her.

Shop smukke smykker og andre accessories

Som enhver kvinde ved, kan man style et ellers kedeligt sæt tøj op med det rigtige tilbehør. I dametøjsbutikkerne i Nørrebro Bycenter har du rig mulighed for at købe masser af fede sko, støvler og accessories som for eksempel smykker. Gå på opdagelse i butikkernes afdelinger med tilbehør, hvor der er masser af store øreringe, fine halskæder, ringe og armbånd at vælge imellem. Tørklæder, solbriller, punge og tasker kan du også købe i vores modetøjsbutikker.

Hvornår har dametøjsforretningerne åbent?

Vero Moda, Only og H&M i Nørrebro Bycenter holder åbent mandag til fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-17 samt søndag kl. 11-16. Besøg Nørrebro Bycenters dametøjsbutikker og shop smart tøj til kvinder i alle aldre.

Læs mere om herretøjsbutikkerne i Nørrebro Bycenter her.


Måske du også kunne være interesseret i