Bøger & Legetøj

Leder du efter legetøj til børn, babyer eller barnlige sjæle? Eller er du på udkig efter et sjovt brætspil eller en børnebog til gave? I Nørrebro Bycenter finder du et stort udvalg af bøger, brætspil og legetøj hos Bog & Idé og Legekæden. 

Du finder altid et dygtigt personale i vores butikker, der står klar til at hjælpe dig og som kan guide dig til din næste roman, et godt nyt brætspil, en ny skoletaske op til skolestart eller til at finde det bedste legetøj til dit barn eller til en fødselsdagsgave eller julegave. De ved nemlig, hvad der er populært blandt  store og små. 

Stort udvalg af bøger på Nørrebro

Hos Bog & Idé på Nørrebro har vi alle typer af bøger på hylderne: bestsellers biografier, spændingsromaner, krimier, kærlighedsdramaer, skønlitteratur, ungdomsbøger, rejsebøger og -vejledninger samt fantasy og eventyr for store og små.

Skulle du være på udkig efter en ny kogebog, spændende faglitteratur, studiebøger eller bøger på engelsk, så finder du også det hos Bog og Idé på Nørrebro lige på grænsen til Nordvest. Husk du kan altid forhøre dig hos butikkens dygtige personale, der kan vejlede dig til det helt rigtige køb, uanset om bogen er til dig selv eller skal bruges til en gave.

Bestsellers, eventyr og kogebøger

Nørrebros Bog & Idé har en lang række bestsellers - alt fra Harry Potter og Game of Thrones til Jussi Adler Olsen og Dan Brown. Du finder også selvbiografier fra Linse Kessler til Jørgen Leth og klassikere fra H.C. Andersen til Dostojevskij. Inden for kogebøger spænder vi også vidt fra Jamie Oliver til Karolines Køkken.

Skoletasker, skolematerialer og skriveredskaber

Skal du et klassetrin op, starte på gymnasiet eller i gang med din videregående uddannelse, så finder du hos Bog & Idé på nørrebro alt inden for skriveredskaber, ordbøger og andre skoleredskaber. Her finder du også lommeregnere, kalendere med uger, passere, penalhuse og skoletasker til at holde styr på skoleredskaberne med.

Brætspil og leg for store som små

Brætspil er blevet uhyre moderne og derfor ekstremt populære som underholdning med både familie og venner. Derfor finder du også et bredt udvalg af tidens mest populære brætspil hos Bog & Idé på Nørrebro. Lige fra gamle klassikere som Matador, Skak, Backgammon, Stratego og Ludo til de nye spil som Hint, Azul, Ticket to Ride og Partners og Bezzerwizzer, der efterhånden er blevet allemandseje.

Legetøj på Nørrebro

Hos Legekæden på Nørrebro kan du været helt sikker på altid at finde en bredt udvalg af kvalitetslegetøj fra store og små brands. Alle varerne i butikken har det tilfælles, at de er af god kvalitet, holder længe og er sjovt at lege med. Endda til fornuftige priser hvor alle kan være med.

Sortimentet byder på klassisk legetøj til både drenge og piger i alle aldre som LEGO, legetøjsfigurer, dukker, bamser og tøjdyr, fjernstyret legetøj, elektronik, legetøjsbiler, konstruktionslegetøj, legetøjsvåben, legetøj til rollelege, køkkenlegetøj samt spil, gamingtilbehør og andre varer til leg og kreative udfoldelse.

Hvornår har Bog & Idé og Legekæden på Nørrebro åbent?

Bog & Idé og Legekæden følger Nørrebro Bycenters vanlige åbningstider. Du finder det fulde overblik her.