Sport & fritid

Sportsbutik, legetøj og boghandel samlet på Nørrebro

Besøg Nørrebro Bycenters sport og fritidsbutikker i dag. Butikker bugner af udstyr, accessories, gadgets og andre produkter til både sport, leg, læsning og gør-det-selv-projekter. Du finder nemlig både sportsbutikken Sportmaster, boghandleren Bog & Idé, marskandiseren Normal og isenkræmmeren Silvan samlet under et tag. Så uanset om du skal have nye løbesko, mangler en hobbybutik, skal købe legetøj eller søger en boghandel, så finder du det i Nørrebro Bycenter.

Sport og fritid på Nørrebro

Er du på udkig efter sportstøj og sportsudstyr? Så besøg sportsbutikken Sportmaster, der er en del af Danmarks største sportskæder. I sportsbutikken kan du købe alt fra løbesko og løbetøj til fodboldstøvler, cykeltøj og hverdagstøj. Sportsbutikken forhandler selvfølgelig alle de populære sportsmærker som Adidas, Nike, Hummel, Peak Performance og mange flere. Har du brug for hjælp til at finde de rigtige løbesko eller træningstøj til crossfit, fodbold eller cykling? I sportsbutikken guider dig til at finde det helt rigtige sportstøj og sko til netop din sport.

En hobbybutik centralt på Nørrebro

Leder du efter perler og perleplader, maling og pensler, store træbrædder, farveblyanter, spraymaling eller værktøj til dit nye DIY-projekt ? I Nørrebro Bycenter er der også masser af muligheder til dig, der har brug for en hobbybutik på Nørrebro. Vi har nemlig både Normal, Bog & Idé og en stor Silvan samlet et sted, så du nemt kan købe alt, hvad du har brug for til din hobby eller fritidsinteresse på én gang.

Køb bøger og spil i Nørrebro Bycenters boghandel

Elsker du at læse bøger? Eller leder du efter børnebøger? Så tag forbi Bog & Idé i Nørrebro Bycenter. I boghandlen finder du altid de nyeste bøger, bestsellers, fritidsbøger og børnebøger. Du kan desuden købe alverdens spil som brætspil hos boghandlen på Nørrebro.  

Legetøj til store og små på Nørrebro

I Nørrebro Bycenter har vi selvfølgelig også et bredt sortiment af legetøj til store og små børn i Normal. Så kom forbi og bliv inspireret til en ny sport eller hobby, den næste gode bog eller sjovt legetøj i det store sport- og fritidsunivers på Nørrebro i København.

Læs mere om børnetøj på Nørrebro her.