Fashion til ham

Cool og klassisk herretøj i Nørrebro Bycenter

I Nørrebro Bycenter finder du herretøjsbutikkerne Brdr. Simonsens Menswear, Tøjeksperten og Jack & Jones samlet under ét tag, så det er nemt for dig at shoppe herretøj til mænd og drenge. Herretøjsbutikker har tøj til mænd til enhver lejlighed, i alle størrelser og til ethvert budget. Hvad enten du mangler et godt jakkesæt, en blazer, nye skjorter, undertøj, bukser, sko eller andet tøj til mænd eller drengetøj, så finder du det i herretøjsbutikkerne i Nørrebro Bycenter.

Herretøjsbutikker med jakkesæt, skjorter og festtøj

I Nørrebro Bycenter har vores herretøjsbutikker et bredt sortiment af drenge- og herretøj til fest eller herretøj, du kan bruge på arbejdet på kontoret. Vi har pæne habitbukser, habitjakker, skjorter, jakkesæt, blazere, veste, butterflies, slips, slipsenåle, manchetknapper og meget andet pænt herretøj.

Er du i bil? Læs om parkering på Nørrebro her.

Jeans, t-shirts og sweatshirts

Skal det være mere afslappet, har vores herretøjsbutikker på Nørrebro også et væld af afslappet hverdagstøj til mænd. Vi har chinos, shorts, t-shirts, tanktoppe, polo shirts, sweatshirts, hættetrøjer, striktrøjer og meget andet herretøj. Hvad enten du er til rå biker jeans eller klassiske blå eller sorte jeans, kan du helt sikkert finde et par cowboybukser, du kan lide i vores butikker med herretøj på Nørrebro. Her kan du købe alt fra skinny jeans til loose fit jeans, og vi har både pæne klassiske cowboybukser og cool jeans med huller.

Find JBS, Diesel, Superdry m.fl. På Nørrebro

Hos Tøjeksperten  på Nørrebro fører vi nogle af de mest populære mærkevarer inden for herremode: Diesel, Wrangler, JBS, Matinique, Tommy Hilfiger, Björn Borg, Gabba, Bison, Lindbergh, Junk de Luxe, Minimum og Superdry er bare nogle af de brands, du finder på hylderne i vores herretøjsbutikker på Nørrebro.

Sneakers, pæne herresko og støvler

I Jack & Jones og Tøjeksperten har vi også herresko til mænd i alle afskygninger –  lige fra hverdagssko som cool sneakers, loafers og klip klapper til pæne herresko, sejlersko og lækre herrestøvler i læder. Desuden finder du i herretøjsforretningerne også et bredt udvalg af bælter, slips, tasker og andre accessories til mænd.

Tøj til store mænd på Nørrebro

Hvad enten du er bodybuildertypen eller ham med lidt ekstra på sidebenene, kan det ofte være svært at finde det helt herretøj, der både ser godt ud og er behageligt at have på. Brdr. Simonsen tilbyder herretøj i store størrelser fra 3XL-8XL, så du kan være med på moden, selvom du er en stor og høj mand. Jack & Jones laver også masser af fedt herretøj i plus size størrelser op til 6XL og str. 54.

Træningstøj til mænd på Nørrebro

Leder du efter fedt træningstøj og sportstøj til mænd? Så kom og se udvalget i Jack & Jones og Tøjeksperten i Nørrebro Bycenter. I sportsafdelingerne finder du løbetøj, tights, joggingbukser, sweatpants og sweatshirts, sportsjakker, track suits, fitnesstøj og tøj til crossfit.

Caps, solbriller og tasker

I vores butikker med herretøj på Nørrebro har vi også masser af fede accessories: Fede caps, kasketter, solbriller, tasker, tørklæder og pynteklude, bælter og seler, sokker, handsker, huer og halstørklæder samt meget andet tilbehør. Du finder det hele i vores herretøjsbutikker.

Køb teenagetøj og drengetøj på Nørrebro

Leder du efter cool teen tøj eller tøj til drenge? Så er Nørrebro Bycenter stedet at besøge. Her har vi masser af tøj til drenge og unge mænd: Hoodies, sweatshirts, t-shirts, kasketter og andet cool og casual tøj, som taler til teenagedrenge.

Boxershorts og undertrøjer

I Nørrebro Bycenters herretøjsbutikker finder du naturligvis også undertøj til mænd. Vi har briefs og boxershorts og undertrøjer fra Björn Borg, Tommy HIlfiger, Muchachomalo og JBS. Derudover finder du både varme uldsokker til vinterens kulde og ankelsokker til sejlerskoene om sommeren – og naturligvis alt derimellem.

Herretøjsforretningernes åbningstider

Brdr. Simonsens Menswear, Tøjeksperten og Jack & Jones i Nørrebro Bycenter holder åbent mandag til fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-17 samt søndag kl. 11-16. Besøg vores herretøjsbutikker i Nørrebro Bycenter, hvis du leder efter cool eller klassisk herretøj på Nørrebro.

Se vores dametøjsforretninger her.


Måske du også kunne være interesseret i