Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Brdr. Simonsen

Lækkert herretøj på Nørrebro

Leder du efter nyt herretøj fra nogle af de mest populære brands, så tag et kig forbi brdr. Simonsen i Nørrebro Bycenter. Selvom butikken har skiftet navn fra Din Tøjmand er det stadig det samme kvalitetstøj fra de største brands vi har på hylderne. I butikken kan du finde alt fra hverdagssko og en afslappet sweater til jakkesæt og slips. Et stort og varieret sortiment til den velklædte herre.

 

Samme butik, samme ejere, nyt navn

Udover navneskiftet fra Din Tøjmand til brdr. Simonsen, er alt som det plejer i butikken. Det er fortsat tvillingbrødrene Anders og Christian Simonsen, der står bag konceptet, og som sørger for, at du får den bedste service, hver gang du besøger én af brdr. Simonsen butikkerne i København. Det kompetente personale står klar til at tage i mod dig i det nye Din Tøjmand - brdr. Simonsen.

 

Hvilke brands har brdr. Simonsen herretøjsbutik på Nørrebro?

I herretøjsbutikken på Nørrebro finder du altid et stort udvalg af kvalitetstøj til mænd. Vi klæder dig på fra top til tå både til hverdag og fest. Vi tilbyder dig et stort tøjudvalg fra en række af verdens førende brands som Bruun og Stengade, Bertoni, Signal, Egtved, JBS, Selected, Seidensteicker, Pre End, Blend og Solid. Besøg den store herretøjsbutik i dag.

 

Skjorter og t-shirts fra store brands

brdr. Simonsen på Nørrebro tilbyder tøj til hele din garderobe fra anerkendte mærker som Bruun og Stengade, Bertoni , Pre End, Seidensticker, Selected, JBS, Egtved, Signal, Blend og Solid. Du vil derfor aldrig gå forgæves hos brdr. Simonsen i Nørrebro Bycenter, hvis du er på udkig efter mærkevarer.

 

Personlig service hos brdr. Simonsen

Hos brdr. Simonsen har vi mange års erfaring med at yde professionel og personlig service til vores kunder. Vores personale står klar til at give vores besøgende kyndig vejledning og en god oplevelse, så du altid kan finde lige det jakkesæt, den skjorte, sweater eller t-shirt eller de par chinos eller bukser, du står og mangler.

 

Landsdækkende bytteservice

Du kan altid med ro i sindet købe dit tøj hos brdr. Simonsen, vi har nemlig landsdækkende bytteservice. Ønsker du at bytte et sæt tøj, som du selv har købt eller givet som gave, kan du uden problemer gøre det i en af de andre uprofilerede butikker vi samarbejder med i hele Danmark.

 

Find gode tilbud på Facebook-siden

Det er en god idé at følge med på vores Facebook-side, som vi løbende opdaterer med nyheder omkring tøj og tilbud i vores butikker. På den måde sikrer du dig, at du ikke går glip af noget lækkert tøj eller af gode tilbud til billige priser hos brdr. Simonsen.

 

Åbningstider og parkering

brdr. Simonsen holder åbent i samme tidsrum som hele Nørrebro Bycenter. Åbningstiderne i butikken og i centret er kl. 10-18 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Hvis du har brug for at parkere bilen, så har Nørrebro Bycenter 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er der derfor gode muligheder for at finde plads til din bil, når du skal handle i Nørrebro Bycenter.

 

Om brdr. Simonsen i Nørrebro Bycenter

brdr. Simonsen er åbnet i Nørrebro bycenter af tvillingebrødrene Anders og Christian Simonsen, der med en stærk passion for lækkert herretøj er klar til at klæde dig godt på:

"Vi er en butik med et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service for vores trofaste loyale kunder på Nørrebro. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg. Vi tilbyder et godt og bredt udvalg af velkendte brands, så du forhåbentlig kan finde lige det, du søger - hver gang. Har du brug for specifik hjælp eller service, så henvend dig til vores personale - vi vil gøre vort bedste for at efterkomme dine ønsker. Som et ekstra plus har brdr. Simonsen landsdækkende bytteservice."

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: