Optik

Find din optiker på Nørrebro

Søger du en optiker på Nørrebro, eller brillebutikker med store udvalg? Så kom forbi Nørrebro Bycenter. Hvad enten du mangler du nye briller eller brillestel, søger en gratis synsprøve, eller drømmer om fede Ray-Ban-solbriller, så finder du det hele i det lille center ved Nørrebro Station? I shoppingcentret på Nørrebro finder du optikeren og brillebutikken Thiele med de førende brille- og solbrillemærker samt modebutikker med cool solbriller til mænd, damer og børn.

Briller og kontaktlinser til dine behov

Optikeren Thiele er Danmarks ældste optikerkæde med stor ekspertise og erfaring. Her kan du være sikker på at møde dygtige optikere, der hjælper dig med de perfekte briller, uanset om du er nærsynet, langsynet, har en bygningsfejl, leder efter børnebriller eller har brug for læsebriller.

I optikeren på Nørrebro er der selvfølgelig også et stort udvalg af kontaktlinser, både dagslinser og månedslinser. Du er derfor være sikker på at få den bedste brilleløsning til netop dig i brillebutikken i Nørrebro Bycenter.

Gratis synsprøve hos optikeren på Nørrebro

Er du i tvivl om, hvilken styrke briller eller kontaktlinser du har brug for, så laver Thiele på Nørrebro en gratis synstest. Synstesten bliver foretaget af en autoriseret optiker, der kan vejlede dig og dine børn til det bedste løsning. Kom forbi optikeren på Nørrebro i dag og hør mere om dine muligheder.

Køb Ray-Ban, Celine og  Gucci-solbriller i optikeren på Nørrebro

Ud over briller har optikeren også et bredt udvalg af solbriller fra de førende danske og udenlandske mærker. Her kan du blandt andet købe solbriller fra Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Fleye, Givenchy, Dior, Boss, Balenciaga, Armani og Yves Saint Laurent. Desuden har vi solbriller til både mænd og kvinder i forskellige designs fra de klassiske Ray-Ban til sportssolbriller fra Oakley og cool solbriller fra Gucci. Du kan selvfølgelig købe dine solbriller med og uden styrke i optikeren på Nørrebro.

Find solbriller i H&M, Tøjeksperten og Vero Moda

Nørrebro Bycenters modebutikker har desuden også en bredt udvalg solbriller til både mænd, kvinder og børn. I Tøjeksperten finder du cool herresolbriller fra Junk de Luxe. I Vero Moda og H&M er der damesolbriller i sæsonens mest populære styles og til priser, hvor alle kan være med. Til de mindste skal du besøge H&M for at finde en masse smarte børnesolbriller. Vi ser frem til at se dig hos den lokale optiker og i Nørrebro Bycenters brillebutikker.

Læs mere om skobutikker på Nørrebro her