Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Tøjeksperten

Tøjeksperten på Nørrebro har kvalitetstøj til mænd

Hos Tøjeksperten på Nørrebro tilbyder vi et stort udvalg af herretøj fra store, velkendte brands. Hvad enten du er på jagt efter en varm vinterjakke, en frisk t-shirt eller et nyt sæt sko, så har vi noget, der passer til dig. I sortimentet finder du tøj og sko til både yngre, ældre og alle dem i mellem til fornuftige priser. Tøjeksperten er derfor stedet, hvor du både finder pænt hverdagstøj, forretningsuniformen med skjorter, bukser, blazer og slips eller jakkesættet til konfirmationen eller brylluppet. Her er tøj til enhver anledning og enhver pengepung for dig, der er til klassisk herretøj.

 

Hvilket udvalg har Tøjeksperten?

Hos Tøjeksperten på Nørrebro finder du et bredt sortiment af kvalitets herretøj til mænd i alle aldre. Det er butikken for dig, der ønsker en pæn og varieret herregarderobe, der både er stilren, tidløs og i et prisleje, hvor alle kan være med.

 

Tøj til mænd i alle aldre

I tøjbutikken Tøjeksperten i Nørrebro Bycenter er der plads til mænd i alle aldre og alle typer. Det eneste vi ved om dig, er at du har sans for kvalitet. Den store, flotte herretøjsbutik repræsenterer nemlig stærke brands som bl.a. Lindbergh, Bison, JUNK de LUXE, Tommy Jeans, Meyer, Bosswik og Connexion, der i stor stil findes i det brede sortiment.

Hos Tøjeksperten kan du blive klædt lækkert på fra top til tå, og butikkens indretning gør det nemt og overskueligt at finde lige netop det, du leder efter. Har du særlige ønsker eller brug for hjælp, står vores kompetente personale altid klar til at hjælpe dig.

 

Tøj i alle størrelser i Danmarks største herretøjskæde

Med over 110 butikker rundt omkring i landet er Tøjeksperten Danmarks største herretøjskæde. Tøjeksperten sætter en stor ære i at være din foretrukne herretøjsforretning og går meget op i at have tøj, der passer til alle størrelser og former.

Tøjbutikken på Nørrebro er ingen undtagelse og tilbyder blandt andet herretøj fra de allermindste størrelser op til 8 gange XL. Du kan derfor være sikker på at finde tøj, der passer til lige netop din størrelse på vores hylder.

 

Find din næste jakke, blazer eller jeans

I Tøjekspertens store sortiment af herretøj finder du jakker, blazere, jeans, boxershorts, strømper og meget andet fra en lang række af branchens mest anerkendte brands. Hvad med en ny vinterjakke fra Bison, en elegant blazer fra Lindbergh og jeans fra Tommy?

Hvis du har brug for hjælp står herretøjsbutikkens veluddannede personale altid klar til at give dig gode tips og være behjælpelige til at finde tøj, der passer dig, din stil eller tøj til en særlig anledning.

 

Hvilke mærker har Tøjeksperten i sortimentet?

Hos Tøjeksperten finder du et bredt og velassorteret udvalg af herretøj til mænd i alle aldre fra en række af de mest populære herretøjsbrands. Derfor vil du med garanti også kunne finde noget i butikken, der passer til dine stil og pengepung.

I udvalget finder du blandt andet lækkert tøj fra Lindbergh, Bison, JUNK de LUXE, Tommy Jeans, Meyer, Bosswik og Connexion, der hører til blandt de mest populære.

 

Du er altid velkommen i Klub Tøjeksperten

Du er mere end velkommen til at melde dig ind i kundeklubben, når du besøger tøjbutikken på Nørrebro. Medlemskabet giver mulighed for at opsamle en bonus på 5% hver gang du køber tøj i Tøjekspertens butikker eller på hjemmesiden. Denne bonus kan indløses, når Tøjeksperten holder bonus dage.

Derudover opnår du en besparelse på 10% på dit første køb på vores hjemmeside samt mulighed for at deltage i sjove konkurrencer med fede præmier og en masse andre fordele ved tilmelding til Klub Tøjeksperten.

 

Alt i alt får du hos Tøjeksperten:

  • Danmarks største herretøjskæde
  • Veluddannet personale
  • Service fra øverste hylde
  • Landsdækkende bytteservice i 110 butikker
  • Click & Collect via Tøjeksperten.dk
  • Stort og bredt sortiment
  • Gode tilbud

 

Hvornår har Tøjeksperten i Nørrebro Bycenter åbent?

Tøjeksperten på Nørrebro holder åbent i samme tidsrum som de andre butikker i Nørrebro Bycenter. Du kan se dagens åbningstider her.

 

Hvilke parkeringsmuligheder har Tøjeksperten?

Hvis du befinder dig i København, er der gode transportmuligheder hen til herretøjsbutikken på Nørrebro. Det er nemlig muligt at tage s-toget eller bus hen til Nørrebro Station, som ligger lige ved siden af Nørrebro Bycenter.

Har du brug for at parkere bilen, så har Nørrebro Bycenter 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller en af de andre bydele i København, er der derfor gode muligheder for at finde plads til din bil, når du skal handle i Nørrebro Bycenter. Vi har naturligvis også gode parkeringsforhold for cyklister.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: