Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Sportmaster

Sportmaster - sportsbutik på Nørrebro

I Sportmaster på Nørrebro er vi vilde med sport, og fordi vi er en del af Danmarks største sportskæde, har vi selvfølgelig et bredt udvalg af det nyeste løbesko, træningstøj, sportstøj og udstyr fra de mest populære sports- og tøjmærker.

Så uanset om du leder efter et par gode fodboldstøvler, nye crossfitsko, løbetøj eller det rigtige træningsudstyr, så tag forbi Sportmaster i Nørrebro Bycenter i København og find det, du mangler.

Besøg din lokale sportsbutik i dag.

 

Hvilket udvalg finder du hos Sportmaster?

Sportmaster på Nørrebro er et oplagt besøg værd for dig, der leder efter det bedste tøj, sko eller udstyr til træning, fitness eller sport. I butikken står det kyndige personale klar til at hjælpe dig med alt fra skostørrelser til produktsammenligninger og anbefalinger til dine behov. Så kom ned i butikken og find og prøv lige netop det, du søger.

 

Fitnesstøj, crossfit og cykling

Er du til indendørs sport som fitness, crossfit, yoga, svømning eller cykling, har vi et bredt sortiment af sportstøj, der passer lige præcis til træningsformen. Det bliver nemlig lidt sjovere at dyrke motion, når du har det helt rette udstyr til sporten, uanset om det er badetøj, cykeltøj eller fitnessudstyr, du leder efter.

Og vi forhandler selvfølgelig de populære sportsmærker som Nike, Adidas, Peak Performance, The North Face og Hummel i Sportmasterbutikken.

 

Alt fra fodboldstøvler til løbesko og fede sneakers

I Sportmaster på Nørrebro har vi, udover sportstøj, en skoafdeling med både fodboldstøvler, håndboldsko, gode løbesko og fede sneakers.

Butikkens dygtige ekspedienter står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige fodboldstøvle til underlaget, eller den bedste løbesko til din fod og løbestil. For ofte kræver det en god løbetest, for at du er helt sikker på, at du får den perfekte løbesko.

Sportmaster på Nørrebro har desuden en masse træningsudstyr. Find den rigtige yogamåtte, prøv et træningsur eller find fodbolde og håndbolde i god kvalitet.

 

Få mere ud af din by i gennem sport

Nørrebro byder på et væld af gode sportsmuligheder, hvad enten du er til fodbold, dans eller skating.

 

Hvilke mærker finder du i Sportmaster?

I Sportmaster finder du sportstøj, -sko og -udstyr fra mere end 200 kendte mærker som Nike, Adidas, Hummel, Asics, Garmin og naturligvis Sportmasters eget mærke, Master. Af den grund er det sikkert at sige, at der er noget for enhver smag, stil og pengepung i Sportmaster i Nørrebro Bycenter.

 

Kundeservice og Sportmasters tilbudsavis

I Sportmaster har vi ofte gode tilbud på sportstøj og træningsudstyr. Besøg butikken, eller hold øje med vores Facebook eller Instagram-profil. Du kan også finde nyheder fra centeret her. Har du spørgsmål til sortiment, gavekort, udsalg, så er du velkommen til at kontakte kundeservice eller besøge Sportmaster i Nørrebro Bycenter.

 

Hvem er Sportmaster?

Sportmaster har i mere end 40 år været blandt danskernes foretrukne sportsforretninger. Virksomheden blev grundlagt i 1979 af 16 dygtige isenkræmmere, der ville give danskerne rigtige, lokale sportsbutikker, med gode varer til fornuftige priser I dag er Sportmaster Danmarks største sportskæde med over 1000 medarbejder og over 90 fysiske butikker.

 

Hvornår har Sportmaster i Nørrebro Bycenter åbent?

Sportmasters åbningstider følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Sørg for altid at tjekke dagens åbningstider her. Så er du sikker på, at du ikke går forgæves.

 

Har Sportmaster på Nørrebro gratis parkering?

Sportmaster i Nørrebro Bycenter kan som noget helt særligt kan tilbyde gratis parkering på én centrets 180 parkeringspladser. Så bor du i Brønshøj, Nordvest, på Østerbro eller Frederiksberg, er det derfor nemt at komme til og fra sportsbutikken i bil.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: